Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-11-2013

Γιάννης Χαριτωνίδης: «Δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης»

Rate this item
(0 votes)

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Άρης Θωμά Γιώτα είχε ο αρχηγός και πασαδόρος του Α.Σ.Άρης Γιάννης Χαριτωνίδης προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο έμπειρος πασαδόρος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Συζητήσαμε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Θωμά Γιώτα και ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης μου από την ομάδα του Άρη. Συμφωνώ κι εγώ πως όλοι έχουν μερίδιο για τα λάθη που έγιναν μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Άρη. Γνωρίζω καλά πόσο πασχίζουν από το καλοκαίρι για να οργανώσουν και να αναβαθμίσουν το τμήμα του βόλεϊ. Είμαι και θα είμαι κοντά στην ομάδα με το σώμα και την ψυχή μου και είμαι βέβαιος πως με τις κινήσεις ενίσχυσης που έχει δρομολογήσει η διοίκηση θα πετύχουμε τους στόχους μας. Το μυαλό όλων των παικτών είναι στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Παναχαΐκή που για μένα είναι τελικός. Μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να διδαχτούμε από τα λάθη που κάναμε μέχρι τώρα».
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Άρης Α.Σ. Γιάννης Χαριτωνίδης: «Δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject