Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-02-2014

Ο Κουτσονίκας στη θέση του Φίνου στον Άρη

Rate this item
(0 votes)
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Σπύρος Φίνος καθώς παραιτήθηκε μαζί με τον συνεργάτη του Αντώνη Παπαδόπουλο μετά το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε από την ήττα στον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου. Νέος προπονητής στον Άρη αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κουτσονίκας.
Ο Κουτσονίκας είχε αναλάβει τον Άρη και τη σεζόν 2012-13 και συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου 2013 όταν παραιτήθηκε ο Γιώργος Γιάτσης. Συνεργάτης του Κουτσονίκα θα είναι ο Βασίλης Κατσώνης.
 
Η ανακοίνωση του Άρη:
 
«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ - Τ.Α.Π. ενημερώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σπύρο Φίνο και το συνεργάτη του Αντώνη Παπαδόπουλο. Από αύριο (12/02) προπονητής της ανδρικής ομάδας θα είναι η μεγάλη δόξα του τμήματος, Βαγγέλης Κουτσονίκας. Συνεργάτης του θα είναι ο Βασίλης Κατσώνης, ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός του Κώστα Χαριτωνίδη όταν η ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ κατακτούσε το 1997 πρωτάθλημα».
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Άρης Α.Σ. Ο Κουτσονίκας στη θέση του Φίνου στον Άρη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject