Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-03-2014

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει και προβάλει το έργο της ΑΕΛΙΑ

Rate this item
(2 votes)
Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, το όνομα του ΠΑΟΚ δεν γιγαντώθηκε μόνο εξαιτίας των επιτυχιών του συλλόγου, αλλά και της αδιάκοπης προσφοράς σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας.
Την Κυριακή που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 την Παναχαϊκή στο PAOK Sports Arena και κλείδωσε την παρουσία του στην πρώτη 8αδα της Volleyleague βάζοντας πλέον πλώρη για ψηλότερα στη βαθμολογία.
Πέρα όμως από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έστειλαν και το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης .
Όπως και στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές μέσα από τους δέκτες της Δημόσιας Τηλεόρασης, έτσι και στον αγώνα με την Παναχαϊκή, οι αθλητές του ΠΑΟΚ εξέφρασαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στον σύλλογο κατά του καρκίνου του Μαστού, ΑΕΛΙΑ.
Η ΑΕΛΙΑ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2013 από εθελοντές, γυναίκες και άντρες, καταξιωμένους επιστήμονες του ιατρικού χώρου, οι οποίοι αφιερώνουν τη ζωή τους στη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού και κατανοούν την αποτελεσματικότητα που φέρνει η συνεργασία και η σύμπραξη.
ΑΕΛΙΑ σημαίνει Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση και όραμα της είναι η θεραπεία του καρκίνου του μαστού, η σωστή πρόληψη και η ευαισθητοποίηση όλου του κόσμου σε ένα θέμα που δυστυχώς αφορά όλους μας.
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει και προβάλει το έργο της ΑΕΛΙΑ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject