Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-04-2014

Οι τρίτοι ημιτελικοί αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Οι 3οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των play offs της Volley League είναι στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις 17:30 τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Κηφισιάς και στις 19:30 το παιχνίδι Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός.

Στην Αλεξανδρούπολη ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς με τους γηπεδούχους να αναζητούν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μειώσουν το σκορ στις νίκες σε 2-1 και να μείνουν ζωντανοί στην προσπάθεια για είσοδο στον τελικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν το break που θα τους στείλει στο τελικό. Στην Σύρο ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-0 στις νίκες και να θέλουν άλλη μια για να προκριθούν στον τελικό και τους νησιώτες να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για διατηρηθούν ζωντανοί στα play offs.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

Μ. Τρίτη 15 Απριλίου

3οι αγώνες

17:30 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Κηφισιάς από το Novasports 4 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Πανταζίδη

19:30 Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός από το Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα

Οι 4οι και οι 5οι αγώνες εφόσον χρειαστούν θα διεξαχθούν την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου (17:30 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Κηφισιάς και 19:30 Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός) και Τετάρτη 23 Απριλίου (17:30 Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου και 19:30 ΑΟ Κηφισιάς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης) αντίστοιχα.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Οι τρίτοι ημιτελικοί αποκλειστικά στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject