Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-05-2014

Σιδηρόπουλος και Μοντάλι στo «Φιλέ» της NOVA

Rate this item
(1 Vote)

Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος… πασάρει για τελευταία φορά στον Παντελή Λώλη και στην εκπομπή «Στο Φιλέ».

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη 13 Μαΐου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD την εκπομπή με τον Παντελή Λώλη και τον Ισίδωρο Πρίντεζη στην οποία καλεσμένος στο στούντιο της Nova στη Κάντζα θα είναι ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο 41χρόνος βολεϊμπολίστας μιλάει στον Παντελή Λώλη για την επόμενη ημέρα, μετά το «αντίο» που είπε στην αγωνιστική δράση, ενώ αναφέρεται και στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League, αλλά και στους μελλοντικούς του στόχους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρξουν ζωντανές συνδέσεις με Θεσσαλονίκη και Ορεστιάδα, απ’ όπου ο Θόδωρος Μποζίδης και ο Στέλιος Κεμανετζής αντίστοιχα, μιλάνε για τις ανόδους της ΜΕΝΤ και της Ορεστιάδας στη Volley League.

Τέλος, «Στο Φιλέ» θα προβληθεί συνέντευξη του Ιταλού προπονητή Τζιαν Πάολο Μοντάλι, στην οποία μιλάει για την Ελλάδα, θυμάται τις στιγμές που έζησε στον Ολυμπιακό, ενώ κάνει έκκληση για επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Σιδηρόπουλος και Μοντάλι στo «Φιλέ» της NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject