Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-11-2014

Μεταδόσεις NOVA: Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Rate this item
(0 votes)
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική της Volley League.
Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι κορυφής θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να μείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία και τους Ακρίτες να διατηρήσουν εκείνοι την πρωτοκαθεδρία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη και του Ηλία Παπαϊωάννου.
Στο κλειστό της Γλυφάδας και στο αθηναϊκό ντέρμπι, η ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να φύγουν με τη νίκη, προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 1 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Νίκου Καπίρη.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων
Σάββατο 15 Νοεμβρίου
19:00 Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη και του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 1
Κυριακή 16 Νοεμβρίου
20:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Νίκου Καπίρη από το Novasports 1 και από το Web TV του Novasports.gr
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Μεταδόσεις NOVA: Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject