Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-01-2015

Καζάζης: «Προκριθήκαμε αλλά δεν ικανοποιήσαμε»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Άρη με 3-1 σετ στον Β΄ημιτελικό:
«Στην αρχή νομίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε τον Άρη των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και αξίζουν στον Γιάννη Μέλκα γιατί έχει αλλάξει την ομάδα. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, νομίζαμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι και χάσαμε το πρώτο σετ εύκολα. Έπρεπε να ανεβάσουμε την αποδοσή μας και με την είσοδο του Ντιάτσκοφ που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος.  Θέλαμε να πάρουμε μία εύκολη νίκη και να κάνουμε ροτέισιον αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα από αυτά. Κερδίσαμε μεν αλλά η δυσκολία ήταν πολύ μεγάλη».
 
Για τον αυριανό τελικό: «Ένας τελικός είναι τελείως διαφορετικός γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να μην μπεις αποφασισμένος, συγκεντρωμένος, όπως και το θέλω που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και όλα αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Είναι ένας τελικός, δεν είναι ένα παιχνίδι σειράς ή αγωνιστικής. Είχαμε κοντά και τον κόσμο μας, πιστεύω αύριο θα είναι ακόμα περισσότερος και είναι πολύ σημαντική η βοήθειά του».
 
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Όπως όλες οι ομάδες απέναντι στον Ολυμπιακό, έτσι και ο Άρης έπαιξε ελεύθερα, μας πίεσε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αξίζουν συγχαρητήρια και σε εμάς που γυρίσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να συγκεντρωθούμε για να φτάσουμε ως τον τελικό. Αύριο είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά ο Ολυμπιακός κοιτάει μόνο την νίκη και θέλουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».
 
 

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Καζάζης: «Προκριθήκαμε αλλά δεν ικανοποιήσαμε»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject