Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-02-2015

ΠΑΟΚ: «Μονόδρομος η νίκη επί του Άρη στο Κύπελλο»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Με μοναδικό στόχο τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 5/2 (20.00) στο PAOK Sports Arena τον συμπολίτη Άρη, σε έναν νοκ άουτ αγώνα. Για τον «δικέφαλο» που θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του η νίκη στον αυριανό αγώνα είναι μονόδρομος, εάν θέλει να προχωρήσει στο θεσμό του κυπέλλου.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι ασπρόμαυροι ετοιμάζονται πυρετωδώς τόσο για τον αυριανό αγώνα για το κύπελλο όσο και για τον Δευτεριάτικο αγώνα με τον Άρη που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο την ίδια ώρα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέσα σε πέντε ημέρες ΠΑΟΚ και Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο φορές μία στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν τις νίκες για να συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία.

Για το αυριανό παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες όπως είναι όλα τα ματς του κυπέλλου , όπου δεν χωράει κανένα λάθος αφού μετά δεν μπορείς να το καλύψεις. Πέρα από αυτό είναι ένα τοπικό ντέρμπι και όλοι γνωρίζουν τη σημασία των παιχνιδιών. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που όπως και εμείς έχει αρκετές αλλαγές. Παίζει με νέο διαγώνιο, επέστρεψε ο Νικηφορίδης και έχει νέο προπονητή. Για εμάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος καθώς θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου». Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι γνωστό ότι όλοι οι φίλαθλοι μας περιμένουν με αγωνία αυτό το παιχνίδι και θα είναι εκεί για να στηρίξουν την ομάδα μας».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Θανάσης Ντίνας που έχει αγωνιστεί σε πολλά τέτοια ντέρμπι τόνισε: «Γνωρίζουμε όλοι την σημασία των αγώνων ΠΑΟΚ -Άρης. Ένα παραπάνω τώρα που θα είναι για το κύπελλο και ο αγώνας είναι νοκ άουτ. Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι ο Άρης σε τέτοια παιχνίδια εμφανίζεται πολύ ανταγωνιστικός και το είδαμε αυτό και στο Λιγκ Καπ όπου έγινε η ζημιά. Τόσο το παιχνίδι αυτό όσο και αυτό που ακολουθεί την Δευτέρα για το πρωτάθλημα χρειάζονται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πάρουμε τις δύο νίκες και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία».

Τέλος, ο Θανάσης Ντίνας έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών και να βοηθήσει την ομάδα του για να πετύχει το απόλυτο απέναντι στον Άρη: «Περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας σε αυτά τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε ως τώρα και να πάμε ακόμα καλύτερα».

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΟΚ: «Μονόδρομος η νίκη επί του Άρη στο Κύπελλο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject