Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-02-2015

Ανακοίνωση του Α.Σ.Άρης για τον Στέλιο Νικηφορίδη

Rate this item
(0 votes)

Το ΤΑΑ-Α.Σ.Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του αθλητή Στέλιου Νικηφορίδη:

«Σχετικά με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΤΑΑ-ΑΡΗΣ επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ και όλους τους φίλους του βόλεϊ, για το ζήτημα που δημιουργήθηκε στην ομάδα μας, με την δεύτερη αποχώρηση του αθλητή Στέλιου Νικηφορίδη.

Συμπτωματικά πάλι πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παοκ, όπως είχε κάνει και πριν το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ίδια ομάδα.

Την Τετάρτη 04/02/2015 ο αθλητής συνοδευόμενος από τον team manager της ανδρικής ομάδας βόλεϊ κ. Δημήτρη Κουτσμανή επέλεξε το σπίτι στο οποίο θα διέμενε και αφού ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας κ. Μέλκα, την επόμενη ημέρα 05/02/2015 μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Παοκ θα μετέβαινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να πάρει προσωπικά αντικείμενα και να εγκατασταθεί στο σπίτι που επέλεξε.Μετά τον αγώνα κυπέλλου ανακοίνωσε στον Team manager κ. Δ. Κουτσμανή παρουσία του προπονητή κ. Μελκα και του Τεχνικού διευθυντή κ. Χαριτωνίδη πως άτομο του ξενοδοχείου όπου διέμενε τον ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει από το δωμάτιο του μετά από συνεννόηση που έγινε με την διοίκηση του ΤΑΠ. Κάτι τέτοιο ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ καθώς η διοίκηση μερίμνησε ώστε να παραμείνει αν χρειαστεί και κάποιες επιπλέον μέρες μέχρι να τακτοποιηθεί στο νέο του σπίτι.

Ο αθλητής μας κ. Στέλιος Νικηφορίδης από την Πέμπτη 05/02/2015 και μέχρι σήμερα δεν έχει συμμετάσχει σε προπόνηση της ομάδας όπως δεν συμμετείχε και στον αγώνα πρωταθλήματος την Δευτέρα 09/02/2015.Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ότι είναι άρρωστος. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Άρης Α.Σ. Ανακοίνωση του Α.Σ.Άρης για τον Στέλιο Νικηφορίδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject