Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2015

Κηφισιά - Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλ. από τη NOVA

Rate this item
(0 votes)

Η 17η αγωνιστική της Volley League με Κηφισιά - Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Κηφισιά - Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου με την αναμέτρηση Κηφισιά – Παμβοχαϊκός που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 20:00 από το Novasports 1 και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στην «PAOK Sports Arena», όπου θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. O αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

20:00 Κηφισιά - Παμβοχαϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 1 και ηχητικά από το Novasports.gr

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου

19:00 ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 3

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Κηφισιά - Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλ. από τη NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject