Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-03-2015

Ανακοίνωση του ΤΑΑ Α.Σ.Άρης για τον Κόνορ Ντόκερτι

Rate this item
(0 votes)

Aνακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΑ του Α.Σ.Άρης για το θέμα του Αμερικανού κεντρικού Τζον Κόνερ Ντόκερτι (Dougherty Connor John) μετά την αποχώρηση του και τις δηλώσεις που έκανε ο αθλητής στον Τύπο. Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Άρης παρείχε στον αθλητή Dougherty Connor John βάσει του συμβολαίου του: Με την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη και για τις τρείς πρώτες εβδομάδες το σωματείο του διέθεσε ξενοδοχείο (Hotel IRIS περιοχή Αεροδρομίου) και έπειτα σε κανονικό διαμέρισμα για τη διαμονή του καθώς και τρία γεύματα (πρωί / μεσημέρι / βράδυ).

Ο ίδιος αθλητής επέλεξε την συγκατοίκηση μαζί με τον αθλητή μας Μήλη Νικόλαο.

Για τα γεύματα το σωματείο έχει συμφωνία χορηγική με δύο γνωστές εταιρείες στο χώρο της εστίασης (Όμιλος Σιδέρη Catering) και το εστιατόριο/ουζερί(Ουζάκι) από τα οποία λαμβάνει καθημερινά για οκτώ αθλητές, συνολικά 24 γεύματα (πρωί / μεσημέρι / βράδυ).

Επίσης του έχει εκδοθεί αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής στην πατρίδα του για τις 21/05/2015 βάσει του συμβολαίου.

Το Σωματείο θεωρεί συκοφαντικές τις δηλώσεις του αθλητή Dougherty Connor John, όπου έχει κληθεί σε απολογία για την στάση του, επίσης έχει κάνει όλες τις  νομικές ενέργειες που απαιτούνται  για να προασπίσει τα συμφέροντα του».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Άρης Α.Σ. Ανακοίνωση του ΤΑΑ Α.Σ.Άρης για τον Κόνορ Ντόκερτι
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject