Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2015

«Στο Φιλέ»: Για 8η συνεχόμενη χρονιά στα κανάλια Novasports!

Rate this item
(0 votes)
Η αγαπημένη εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ», ξεκινάει στα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 19.00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, για 8η συνεχόμενη χρονιά, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη που θα μεταφέρει τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ.
 
Από φέτος στην εκπομπή, ειδικό ρόλο θα έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, που θα αναλύει τις φάσεις κάθε αγωνιστικής με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
 
Στην πρεμιέρα καλεσμένος θα είναι ο κεντρικός του Άρη, Ανδρέας Ανδρεάδης, που θα αναφερθεί στη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία, θα μιλήσει για τη νέα σεζόν και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρχει ανάλυση των έξι αγώνων της πρεμιέρας, από τους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports που καλύπτουν τα παιχνίδια, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις και σχόλια των πρωταγωνιστών.
 
Τέλος, «Στο Φιλέ» θα προβάλλονται σε κάθε αγωνιστική οι καλύτερες στιγμές και θα αναδεικνύονται η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη άμυνα και το καλύτερο μπλοκ, ενώ στο τέλος της χρονιάς θα βραβευθούν οι κορυφαίοι.
 
H εκπομπή θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (θα είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. «Στο Φιλέ»: Για 8η συνεχόμενη χρονιά στα κανάλια Novasports!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject