Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-06-2013

Απάντηση της ΕΣΑΠ στην διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας

Rate this item
(1 Vote)
Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στις ανακοινώσεις του Α.Ο.Ορεστιάδας δια μέσου του Τύπου και δηλώνει πως ουδέποτε ο ακριτικός σύλλογος κοινοποίησε επισήμως τα αιτήματα του στην Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών:

«Η ΕΣΑΠ δεν κάνει διαλόγους με τα σωματεία και τους παράγοντες δια μέσω του Τύπου ωστόσο πρέπει να διατυπώσει την θέση της για το ζήτημα της επικύρωσης της βαθμολογίας και να αποκρούσει τους άστοχους χαρακτηρισμούς για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Κατ΄αρχήν η ΕΣΑΠ είναι ανοικτή προς όλες τις ομάδες και τους παράγοντες του ελληνικού βόλεϊ. Οι πόρτες της ουδέποτε έκλεισαν. Η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας θα μπορούσε να θέσει οποιοδήποτε αίτημα στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και να εκθέσει τις θέσεις της με προτάσεις και επιχειρήματα. Θα μπορούσε επίσης να κάνει παράσταση δια μέσου ενός εκπροσώπου της και να εκθέσει τις απόψεις της. Ουδέποτε η ΕΣΑΠ έλαβε σχετικό αίτημα από την Ορεστιάδα, ούτε ενημερώθηκε επίσημα για τις θέσεις της και η όποια πληροφόρηση υπάρχει είναι δια μέσου του Τύπου. Η ΕΣΑΠ σέβεται την ιστορία και την προσφορά της Ορεστιάδας στον ελληνικό αθλητισμό και στο ελληνικό βόλεϊ.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Παναθηναϊκού να συμμετάσχει στην διαδικασία προ-αδειοδότησης της περιόδου 2013-14. Έως 15 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός αλλά και οι άλλες 11 ομάδες της κατηγορίας υποχρεούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους ώστε να κριθεί η βιωσιμότητα τους για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά από αυτά, η διοίκηση της Ορεστιάδας αλλά και οποιαδήποτε άλλο σωματείο θα πρέπει να γνωρίζει πως υπάρχει περίπτωση να κληθεί από την ΕΣΑΠ για να καταθέσει φάκελο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ορεστιάδας θα πρέπει να είναι ενήμερη για τους κανονισμούς και των προθέσεων της ΕΣΑΠ και να μην προτρέχει με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και επιθετικές ανακοινώσεις το ύφος των οποίων δεν συνάδει με την ιστορία και την προσφορά του ακριτικού συλλόγου στο ελληνικό βόλεϊ».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Απάντηση της ΕΣΑΠ στην διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject