Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-06-2013

Ανακοίνωση ΕΣΑΠ: «Αγνοήθηκε η ΕΣΑΠ από τις συναντήσεις για την Α2 ανδρών»

Rate this item
(0 votes)

Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζει την λύπη για την απόφαση της ΕΟΠΕ να μην προσκαλέσει εκπροσώπους της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών στις σημαντικές συναντήσεις που έκανε η ομοσπονδία με τους εκπροσώπους των σωματείων Α2 ανδρών στις 10 και 11 Ιουνίου 2013.

Σε συναντήσεις που κυρίαρχο θέμα ήταν το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α2 ανδρών και το ζήτημα της ανόδου τριών ομάδων στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ, αγνοήθηκε επιδεικτικά η ΕΣΑΠ που είναι και άμεσα ενδιαφερόμενη για τα θέματα της Α2 ανδρών.

Επίσης, με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του Τύπου, πως στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στα γραφεία της ΕΟΠΕ, ασκήθηκε κριτική στην απόφαση της ΕΣΑΠ να υποβιβάζονται δύο και όχι τρεις ομάδες από την Volleyleague στην Α2 ανδρών.

Δυστυχώς δεν κλήθηκε εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ για να παρουσιάσει το σκεπτικό της απόφασης αυτής.

Επειδή, όμως, τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ θεωρούν πως η μη κλήση της ΕΣΑΠ έγινε εκ παραδρομής κι επειδή πίστευαν και πιστεύουν πως η εσωστρέφεια δεν ταιριάζει στο ελληνικό βόλεϊ, και τέλος επειδή έχει πρόγραμμα και προτάσεις για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών καλεί την ΕΟΠΕ και τους εκπροσώπους των σωματείων σε ανοικτή συζήτηση που θα γίνει το προσεχές διάστημα στα γραφεία της ΕΣΑΠ.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ πιστεύει πως ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α2 ανδρών και η αναβάθμιση του συστήματος διεξαγωγής, αλλά και του ρόλου των σωματείων αποτελεί μονόδρομος για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του ανδρικού βόλεϊ.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ανακοίνωση ΕΣΑΠ: «Αγνοήθηκε η ΕΣΑΠ από τις συναντήσεις για την Α2 ανδρών»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject