Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-06-2013

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ από την ΕΣΑΠ

Rate this item
(0 votes)

Η ΕΣΑΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του 1ου Beach Volleyleague 2013 που θα γίνει με την οργανωτική ευθύνη της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.

Η διοργάνωση του τουρνουά εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης του ΔΣ της ΕΣΑΠ για διοργάνωση δραστηριοτήτων που θα συνδράμουν στην προβολή και ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ με την συμμετοχή αθλητών που αγωνίζονται στις ομάδες της Volleyleague.

Oι ομάδες που θα συμμετέχουν στο BEACHVOLLEYLEAGUE 2013 θα αναφέρονται με τα ονόματα των αθλητών.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ πρωτίστως εξασφάλισε συμφωνία με τη Nova που θα μεταδώσει τους αγώνες της διοργάνωσης η οποία θα γίνει σε δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση θα γίνει το διήμερο 29-30 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του AnimaClubστη Σαρωνίδα. Η δεύτερη – τελική φάση θα γίνει 3-4 Αυγούστου σε κεντρικό σημείο Δήμου της Αττικής. Επίσης, στις 29 Ιουνίου θα γίνει open με ελεύθερες συμμετοχές ερασιτεχνών αθλητών με έπαθλο για τις κορυφαίες ομάδες την πρόκριση και συμμετοχή στην επόμενη φάση, την Κυριακή 30 Ιουνίου, όπου θα αγωνίστουν και οι αθλητές της Volleyleague.

Το τουρνουά θα έχει και την υποστήριξη των διοικήσεων και των προπονητών των ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Volleyleague OΠΑΠ.

«Ωρίμασε ο καιρός για να παρουσιάσουμε στους Έλληνες φιλάθλους κάτι καινούργιο. Η ΕΣΑΠ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των αθλητών και των σωματείων σχεδίασε μία νέα διοργάνωση έχοντας την υποστήριξη του ΟΠΑΠ και της NOVA. Η ΕΣΑΠ θέλει να συνδράμει στην ανάδειξη του μπιτς βόλεϊ και πάντα σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ να προβάλει όσο το δυνατόν καλύτερα τους πρωταγωνιστές του ελληνικού βόλεϊ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.


* Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο τουρνουά.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Τουρνουά μπιτς βόλεϊ από την ΕΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject