Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-07-2013

Ανανέωσαν Ντονάς και η τριάδα Ρουμελιώτη

Rate this item
(0 votes)

Το Τ.Α.Α. Παναχαϊκή ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους αθλητές Ευστάθιο Ντονά , Νίκο Ρουμελιώτη, Μένιο Ρουμελιώτη και Παναγιώτη Ρουμελιώτη οι οποίοι υπέγραψαν με την ομάδα μας συμβόλαια διετούς διάρκειας .

 

Πολύ κοντά στην παραμονή τους επίσης στην ομάδα βρίσκονται οι αθλητές Ανδρέας Πεφάνης, Νίκος Μαυραγάνης, ενώ απόσταση στο οικονομικό υπάρχει με τους αθλητές Νίκο Αγγελόπουλο, Γιάννη Αχιλεόπουλο με το Τ.Α.Α. να περιμένει την τελική τους απάντηση μέχρι Δευτέρα .

Επίσης παρελθόν αποτελεί ο αθλητής Σωτήρης Βλαχοστάθης με τον οποίο υπήρξε διαφορά στο οικονομικό ικανή να διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα . Το Τ.Α.Α. Παναχαική τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα & του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του με την πόρτα της ομάδας να παραμένει ανοιχτή για αυτόν όπως και για όλα τα «πατρινόπουλα»

Τέλος με χαρά ανακοινώνουμε πως παρ’ότι δεν έχει κλείσει το θέμα του γηπέδου για την ομάδα μας (κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη) τα διαρκείας ξεπέρασαν τα 200 χωρίς να υπολογίζονται τα συνδεσμικά εισιτήρια .

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παναχαϊκή Ανανέωσαν Ντονάς και η τριάδα Ρουμελιώτη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject