Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-08-2013

Ευχαριστήριο της ΕΣΑΠ σε NOVA και χορηγούς

Rate this item
(1 Vote)
Η ΕΣΑΠ θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίηση της για την επιτυχημένη διοργάνωση του Beach Volley League 2013 έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς της ΝΟVA, στο Δήμο Γλυφάδας, στο Anima Club αλλά και τους μεγάλους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά και υλικά την πρώτη προσπάθεια στο μπιτς βόλεϊ.
Η επιστολή της ΕΣΑΠ προς τη NOVA:
 
«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την υποστήριξή σας στην άρτια διεξαγωγή της Α΄ φάσης αλλά και  κυρίως των τελικών αγώνων του Beach Volleyeleague 2013 που πραγματοποιήθηκε στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας στις 4/8/2013 όπου τα κανάλια Novasports μας τίμησαν με μια άψογη ποιοτικά τηλεοπτική μετάδοση. Τα κανάλια Novasports απέδειξαν έμπρακτα για μια ακόμα φορά ότι αγαπούν και στηρίζουν τον αθλητισμό, αγαπούν και εκτιμούν το βόλεϊ και στηρίζουν τη Volleylague σε οποιοδήποτε νέο της εγχείρημα, όπως ήταν η διοργάνωση για πρώτη φορά από πλευράς ΕΣΑΠ, του τουρνουά Βeach Volleyleague 2013».
 
Επίσης εστάλη ευχαριστήριο και στο Δήμο Γλυφάδας για την υποστήριξη στη συνδιοργάνωση του ΒeachVolleyleague 2013  ενώ η ΕΣΑΠ ευχαρίστησε και τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη   ooποίος από τη θέση του Τεχνικού Υπεύθυνου του τουρνουά με την εμπειρία του και τη συνέπειά του είχε σαν αποτέλεσμα την πραγματοποίηση μιας διοργάνωσης με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.
 
Οι χορηγοί και υποστηρικτές του Beach Volley League 2013:

Novasports - Mεγάλος χορηγός επικοινωνίας

gazzeta.gr χορηγός επικοινωνίας

Χορηγοι-Υποστηρικτές:

ΤΗΕ BODYSHOP

OΠΤΙΚΑ ΑΡΑΘΥΜΟΣ

Palmie  Bistro

Λεμόνι grillhouse (σε Γλυφάδα και Ρόδο)

ΟroeOra (Κοσμήματα ρολόγια σε Γλυφάδα και Καλλιθέα)

Gala (μπάλα διοργάνωσης)

Συνδιοργανωτές:

Δήμος Γλυφαδας - Τελική φάση διοργάνωσης

ΚΑΠΠΑ (Κοινωνική Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δημου Γλυφάδας-)

Αnima Club (Α΄ φάση διοργάνωσης)

 

 
 
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ευχαριστήριο της ΕΣΑΠ σε NOVA και χορηγούς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject