Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-08-2013

Η Παναχαϊκή «ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι» (foto - video)

Rate this item
(0 votes)

H Παναχαϊκή μπήκε και επίσημα στην εποχή της Α1 Εθνικής την Τετάρτη 21 Αυγούστου αφού το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στους μεγάλους του Ελληνικού βόλεϊ.

Στο γήπεδο και καμιά 50αριά φίλοι της ομάδας έδωσαν το δικό τους στίγμα με χειροκροτήματα, επευφημίες και το αγαπημένο τους σύνθημα: «Με έχουνε περάσει για τρελό που λέω Α1 θα σε δω».

Ο Αρης Αγγελόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τόνισε:

«Αν πριν μερικά χρόνια έλεγε κάποιος ότι η Παναχαϊκή θα έφτανε στο σημείο που είναι σήμερα και θα ξεκινούσε προετοιμασία ως ομάδα Α1 Εθνικής, δεν θα τον πίστευε κανείς και αυτό θα φάνταζε ως ανέκδοτο . Ομως το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πλέον δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά μόνο πράξεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία και για τα υπόλοιπα όλοι στην ομάδα θα μιλήσουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στην έναρξη της προετοιμασίας και μας θύμισε τις ωραίες στιγμές που έχουμε περάσει. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι στο πλευρό μας και στο όμορφο ταξίδι που θα κάνουμε στην Α1».

Ο Νίκος Ρουμελιώτης ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, ενώ ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης δήλωσε: «Είναι σημαντικό που η Παναχαϊκή βρίσκεται στην Α1 Εθνική. Ξεκινάμε κάτι πολύ όμορφο και πιστεύω το ίδιο όμορφα να κλείσει η χρονιά. Εχουμε θέληση και δίψα και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή, εφόσον εξασφαλίσουμε αυτόν τον στόχο θα κοιτάξουμε το επόμενο βήμα. Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε και στα πλέι-οφ, θα είναι τεράστια επιτυχία».

Στην πρώτη προπόνηση από τους παίκτες ήταν οι Νίκος Ρουμελιώτης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Στάθης Ντονάς, Νίκος Αγγελόπουλος, Σωτήρης Βλαχοστάθης, Ανδρέας Πεφάνης, Παναγιώτης Χρηστιάς, Νίκος Μαυραγάνης, Φώτης Μούρτζης και Νίκος Διονυσόπουλος. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Κώστας Βασιλάκος, Μπάλσα Ραντούνοβιτς, που αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα στο τέλος της εβδομάδας.

panaxaikiagiasmos5.jpgpanaxaikiagiasmos3.jpgpanaxaikiagiasmos2.jpgpanaxaikiagiasmos4.jpgpanaxaikiagiasmos1.jpg

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παναχαϊκή Η Παναχαϊκή «ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι» (foto - video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject