Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-08-2013

Έδρα και διακανονισμοί το «στοίχημα» του Ρουμελιώτη στην Παναχαϊκή

Rate this item
(0 votes)

«Ενωμένο το βόλεϊ της Πάτρας θα είναι μια δυνατή μηχανή. Ετσι το θέλουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σαν Παναχαϊκή και αυτή την προσπάθεια στηρίζει η οικογένεια μου. Ομως από τους χειρισμούς της διοίκησης του ΠΕΑΚ είμαι απογοητευμένος. Δεν αξίζαμε τέτοια αντιμετώπιση». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Παναχαϊκής ο Νίκος Ρουμελιώτης,

που διευκρίνισε ότι αναγκάστηκε να μιλήσει για πρώτη φορά φέτος όχι με την ιδιότητα του εν ενεργεία αθλητή, αλλά ως κορυφαίος παράγοντας των «κοκκινόμαυρων» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω παίκτης, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις παίρνονται από εμένα και αυτό δεν το λέω εγωιστικά. Επιτηρώ και συμμετέχω σε όλες τις διαδικασίες αφού η εμπειρία μου είναι περισσότερη απ’ όλους στην Πάτρα, προπονητές και παράγοντες. Έχω περάσει το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου. Μαζί με τον Κώστα Παπασταθόπουλο, την σύζυγο μου Βάσω Καραντάσιου, την Μαρία Ρουμελιώτη, έχουμε αναλάβει την μεγάλη ευθύνη, κάτι πολύ δύσκολο, ένα όνειρο, να γίνει η Παναχαϊκή μια καθαρή, υγιή ομάδα της Λίγκας χωρίς προβλήματα».

Στην συνέχεια ο Νίκος Ρουμελιώτης έκανε έναν απολογισμό αλλά μίλησε και για το μέλλον λέγοντας: Υπάρχει μια οφειλή από την περσινή χρονιά της τάξης των 14.000€ στους αθλητές. Δώσαμε το 50% και έως 15-30 Σεπτέμβρη, θα δοθεί το υπόλοιπο 50%. Δεν έχει δοθεί καμία προκαταβολή και το πλάνο μας είναι να πληρωθούν όλοι σε 4 δόσεις (Νοέμβριο – Φεβρουάριο – Απρίλιο – Αύγουστο) και να μην υπάρχει καμία οφειλή έως τον επόμενο Αύγουστο».

Ακόμη μεταξύ άλλων ο Νίκος Ρουμελιώτης είπε:

-Δώσαμε παίκτες σε βάρος των τμημάτων υποδομής της Παναχαϊκής σε άλλες ομάδες γιατί επιθυμούμε την συνεργασία. Θέλουμε να προχωρήσει το βόλεϊ στην πόλη και να κάνει το επόμενο βήμα, δεν μπαίνουμε στις αντιπαραθέσεις ονομάτων ή στα προσωπικά. Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να βρει ανταπόκριση. Ομως έχω μεγάλα παράπονα από την διοίκηση του ΠΕΑΚ στο τρόπο που εξελίχτηκαν οι διαπραγματεύσεις όταν ζητήσαμε να χρησιμοποιήσουμε το «Τόφαλος» ως βασική μας έδρα. Η κατάληξη ήταν αντί να προσφέρεται σε όλες τις ομάδες της Πάτρας, να υπάρχει διαφορετική μεταχείριση για την Παναχαϊκή. Ηταν λάθος μου που πήγα προσωπικά και δεν προσέγγισα θεσμικά την διοίκηση του ΠΕΑΚ. Πιστεύω ότι με την κάθοδο του κ.Ανδριανού σε συνάντηση που θα έχουμε ως Παναχαϊκή μαζί του να του εξηγήσουμε τις θέσεις μας.

- Η ΕΑΠ δεν μας θέλει επειδή είμαστε Παναχαϊκή, αλλά δεν έχουν κλείσει τις πόρτες. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, αλλά οι ώρες στο γήπεδο. Κατανοούμε το να μας πει «όχι» και η Ολυμπιάδα. Είναι ένα γήπεδο γεμάτο ακαδημίες, ομάδες ανδρών, γυναίκες και είναι δύσκολο να μπούμε κει εμείς εκεί. Μόνο ότι το σκέφτονται και το συζητάνε, αξίζουν να τους πούμε ευχαριστώ και να περιμένουμε την απάντηση τους.

-Για το θέμα που προέκυψε με το σήμα της Παναχαϊκής η ευθύνη ήταν αποκλειστικά δική μου. Πλέον δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα.

-Η Ερασιτεχνική δεν είναι αρνητική σε τίποτα και βοηθάει 100% σε όλα. Θα έχουν κέρδος από αυτό, περίμενα να ακούσω πολλά «ΟΧΙ», αλλά τους αξίζουν πολλά μπράβο μέχρι στιγμής. Μας προσφέρουν το γήπεδο, μάλιστα θα υπογράψουμε και μίσθωση για τα επόμενα 5 χρόνια.

-Ζητάω από τον κόσμο συγνώμη αλλά το γήπεδο μας είναι πολύ μικρό. Ο κόσμος της Παναχαϊκής που θέλει να δει την ομάδα του βόλεϊ δεν είναι 400 άτομα, αλλά πάνω από 5.000. Γι’ αυτό έχουμε μόνο διαρκείας. Θα έρθουν όσοι αγαπάνε την ομάδα όλη την χρονιά. Τελευταία στιγμή δεν θα μπορεί να μπει κανείς στο γήπεδο. Τα μέτρα θα είναι αυστηρά, μα το επιβάλλει η Λίγκα και η αστυνομία. Θα υπάρχουν security και με το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μας βλέπουν 405 άτομα. Δεν θα μπορούν αν μας δουν ούτε οι ακαδημίες μας. Δεν χωράμε.

-Το φετινό μπάτζετ θα φτάσει τα 240.000€, από τα 72.000 € του ΟΠΑΠ, που σημαίνει ότι η διαφορά είναι τεράστια. Πρέπει να βρούμε χορηγούς για να καλύψουμε τα 180.000€, που είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μέσα σε αυτό το ποσό, δεν υπολογίζουμε τα έξοδα για την κατασκευή της Αγυιάς, ώστε να πάρουμε άδεια. Επίσης, είναι εκτός τα «Led» διαφήμισης, που θα φτάσουν τα 50.000€, και θα είναι μια πρωτοτυπία μας, αφού θα δώσει άλλη αίγλη στην ομάδα και τους διαφημιζόμενους.

-Έχουμε βρει 11 χορηγούς. Είναι οι: Jacobs, Λουξ, κατασκηνώσεις Green Camp, Μπακαλάρος, Πιλαβάς, Coffee Island, Κρόνος, Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Avis, Porto Rio, Μυκωνιάτης Hair Studio και Tempo, ενώ για την σίτιση των αθλητών μας έχουμε συμφωνήσει τα εστιατόρια Porto Fino, Δίδυμοι και Κατσαρόλα της Τούλας. Εχουμε άλλα 50-60 ραντεβού μέσα στον Σεπτέμβριο με υποψήφιους χορηγούς.

Όπου έχουμε αποταθεί κανείς δεν ήταν αρνητικός, αυτό μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αισιοδοξία.

Παπασταθόπουλος: Μαγαζάκια...

Οταν ο Νίκος Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στο ΠΕΑΚ, παρενέβη ο μάνατζερ της Παναχαϊκής Κώστας Παπασταθόπουλος και λέγοντας: «Εγώ θα είμαι πιο αυστηρός. Στο «Τόφαλος» έχουν στηθεί μαγαζάκια από ομάδες του μπάσκετ. Εύχομαι λοιπόν οι ομάδες που το χρησιμοποιούν να βγάλουν παίκτες για τις Εθνικές ομάδες γιατί το «Τόφαλος» κατασκευάστηκε και συντηρείται με χρήματα του Ελληνικού λαού, με χρήματα που πληρώσαμε και πληρώνουμε όλοι μας. Στις συζητήσεις με την διοίκηση του ΠΕΑΚ μας ζήτησαν απίθανα πράγματα και η Παναχαϊκή θα έπρεπε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, να καταβάλει συνολικά 75.000 ευρώ για την χρήση του Τόφαλος για 8 μήνες. Σε άλλες ομάδες που έχουν στήσει μαγαζάκια ζητούν 1.000 ή 2.000 ευρώ ετησίως. Μέχρι και τις γραμμές του βόλεϊ έχουν σβήσει από την κεντρική σάλα του Τόφαλος και όταν ρωτήσαμε τους παράγοντες του ΠΕΑΚ, μας απάντησαν ότι αυτό έγινε έπειτα από εντολή των διαιτητών μπάσκετ. Αυτό απαγορεύεται, πρέπει σε όλα τα κρατικά γήπεδα να υπάρχει η γραμμογράφηση όλων των αθλημάτων».

Για το γηπεδικό ο Κώστας Παπασταθόπουλος είπε: «Θα γίνουν σημαντικές βελτιώσεις στο δικό μας κλειστό γυμναστήριο. Ισως όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν να μην είναι στο 100% όλα εντάξει, αλλά και σε άλλα γήπεδα υπάρχουν κάποιες μικρές ατέλειες, αλλά η ΕΣΑΠ κάνει κανονικά τα παιχνίδια της Α1 Εθνικής. Αυτό θέλουμε να συμβεί και με το δικό μας γήπεδο.

*Στο πάνελ στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν και η γενική γραμματέας του ΤΑΑ Μαρία Ρουμελιώτη.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παναχαϊκή Έδρα και διακανονισμοί το «στοίχημα» του Ρουμελιώτη στην Παναχαϊκή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject