Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-05-2018

Επιστολή της ΕΣΑΠ στον Διευθύντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. Βασίλειο Κωστόπουλο

Rate this item
(1 Vote)
Με την ευκαιρία την ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 η E.Σ.Α.Π. απέστειλε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Βασίλειο Κωστόπουλο με κοινοποίηση στην υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος Γιώργο Λυκουρόπουλο ευχαριστήρια επιστολή για την παραγωγική συνεργασία και την συμβολή της δημόσιας τηλεόρασης στην προβολή του βόλεϊ:

 

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε στο πλαίσιο της μετάδοσης των αγώνων της Volley League αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Παρόλο που αρχικά προέκυψαν ορισμένα ζητήματα προσαρμογής, στην συνέχεια σε γενικές γραμμές κινήθηκαν όλα άψογα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το αθλητικό τμήμα και η παραγωγή της Δημόσιας Τηλεόρασης καθημερινά εργαζόταν για να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο κατά γενική ομολογία έργο.

Ήταν η επιστροφή του πρωταθλήματος μας μετά από μία δεκαετία στη Δημόσια Τηλεόραση και σε τηλεοπτικό σταθμό Πανελληνίας εμβέλειας.

Οι εικόνες του πρωταθλήματος μας μπήκαν στα σπίτια των ελληνικών οικογενειών και μέσω των δορυφορικών μεταδόσεων έφτασαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Επίσης για πρώτη φορά είχαμε κάλυψη με υψηλής ευκρίνειας Live Streaming με ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε χρήστη.

Θεωρούμε ότι εφέτος μπήκαν οι βάσεις για μια πολυετή συνεργασία και από τη σεζόν 2018-19 με το καλό, διορθώνοντας τα λίγα λάθη και παραλείψεις που υπάρχουν θα δημιουργήσουμε ένα πιο δυνατό και ελκυστικό προϊόν που θα αποδώσει τα μέγιστα προς κοινό όφελος και των δυο πλευρών.

Γνωρίζουμε πως η Δημόσια Τηλεόραση βάλλεται από ορισμένους για λόγους σκοπιμότητας. Εμείς όμως ως αθλητικός φορέας είμαστε υποχρεώμενοι να κοινοποιήσουμε προς όλο το φίλαθλο κοινό την άριστη συνεργασία που είχαμε, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου που μας παρείχατε και την υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση που είχαν οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εξαίρετη συνεργασία και ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή  να κρατήσει πολλά χρόνια ακόμη.

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Επιστολή της ΕΣΑΠ στον Διευθύντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. Βασίλειο Κωστόπουλο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject