Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-07-2018

Η VLA θα συνεδριάσει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Rate this item
(0 votes)
Στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκε 25-26 Ιουλίου τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ενωσης Ευρωπαϊκών Λιγκών (VLA) μέλος της οποίας είναι η ΕΣΑΠ την οποία και εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος. Τα μέλη του Δ.Σ. καλοσώρισε ο πρόεδρος της Μπουντεσλίγκα Μίκαελ Έβερς.

Ο πρόεδρος της VLA Φιλίπ Μπον ανακοίνωσε την παραίτηση του Βόιτσεκ Τσάικα και την αντικατάσταση του με τον Βότσικ Κάσπρζικ.

Στο ΔΣ έγινε μεταξύ άλλων η παρουσίαση της Επιτροπής Αθλητών με θέμα "τους αθλητές" απο τον εκπρόσωπο της ελληνικής λίγκας (ΕΣΑΠ). Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν στις σχέσεις λιγκών και αθλητών καθώς και οι σχέσεις εργασία μέσα σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει.

Αποφασίστηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ να αναλάβει τις επαφές για λογαριασμό της VLA με το Ευρωπαϊκό συνδικάτο των αθλητών με σκοπό να ανοίξει ο διάλογος με τους φορείς των αθλητών.

Ο Μίκαελ Εβερς ως πρόεδρος της στρατηγικής επιτροπής "The Game" παρουσίασε προτάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό μέσα στη χρονιά.

Αποφασίστηκε επίσης να υπάρξουν κοινές δράσεις μεταξύ των λιγκών της Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτό εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ θα φιλοξενηθούν από την ιταλική λίγκα (Lega Pallavolo Serie A) στο φημισμένο Mercato που θα διεξαχθεί εφέτος στην Μπολόνια στο διάστημα 18-21 Ιουλίου 2018. Πρόκεται για ένα τριήμερο όπου συζητούνται θέματα του ιταλικού πρωταθλήματος, γίνονται οι κληρώσεις, επιδείξεις και δοκιμές αθλητές, σεμινάρια κλπ.

Το επόμενο ΔΣ θα διεξαχθει στην Αθήνα από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2018 όπου η ΕΣΑΠ θα φιλοξενήσει όλες τις ευρωπαϊκές λίγκες.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Η VLA θα συνεδριάσει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject