Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-01-2020

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Ελπίδα Αμπελοκήπων (11η αγωνιστική, 1/2, 20.00, V.L. - T.V.)

Rate this item
(1 Vote)
Η μονομαχία του Ηρακλή και της συμπολίτισσας Ελπίδας Αμπελοκήπων είναι από τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής της Volley League . (1/2, 20.00, Αβραμίδης, Γεωργιάδης, Volley League Τ.V.).

 

O Hρακλής στοχεύει στην έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα και η νίκη είναι μονόδρομος για την υπόθεση της 6αδας που μπήκε σε αμφισβήτηση μετά το μηδενισμό και την αφαίρεση τριών βαθμών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την άνοδο της Κηφισιάς και του Παμβοχαϊκού.

 

Το μεγάλο στοίχημα είναι η συμμετοχή του Χάρη Σακόγλου ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στον αγώνα με τον Φοίνικα και τις τελευταίες 15 ημέρες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ελπίδα θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς για τον στόχο της 6αδας. Ο Σακόγλου κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει. Θα το δούμε τελευταία στιγμή. Εχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά μετά τα όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα αλλά αρχίζουμε μία νέα προσοπάθεια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

 

Η Ελπίδα μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό εχασε την επαφή της με την πρώτη 6αδα αλλά κυνηγάει βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση της σε σχέση με τον ΟΦΗ και τον Παμβοχαϊκό.

 

Ο πασαδορος της Ελπίδας Θάνος Επιτροπάκης είπε: «Απέναντι στον Ηρακλή μας περιμένει προφανώς ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα κυνηγήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση και ήττα με τον Παμβοχαϊκό και θέλουμε να παρουσιάσουμε διαφορετική εικόνα. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας χρειάζονται είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ότι χρειάζονται τους βαθμούς. Μία νίκη θα έχει κυρίως ψυχολογική αξία για εμάς, αφού πλέον είναι απομακρυσμένη η πιθανότητα να ανέβουμε ψηλότερα από την 9η θέση στην κανονική περίοδο. Ταυτόχρονα όμως μπορούμε να παίξουμε πιο ελεύθερα, χωρίς πίεση, ώστε να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας».

 

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί εφέτος αντίπαλες δύο φορές. Στον Α΄γύρο ο Ηρακλής νίκησε εκτός έδρας 3-0 (25-17, 25-21, 25-19). Για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Ηρακλής νίκησε εκτός έδρας με 3-1 (25-10 22-25, 25-20, 25-23) την Ελπίδα.

 

Volley League Ανδρών 2019-20 - 11η αγωνιστική

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, 18.30 (ΕΡΤ Sports): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Κοκοτσάκης. Επόπτες: Κόκκας, Βασιλόπουλος. Γραμματεία: Κουνδουράκη, Αβραμοπούλου.

 

Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020

PAOK Sports Arena 17.30 (V.L. - T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης Β. Επόπτες: Ανθυμίδης, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Δημήτρης Βικέλας Ερμούπολης 18.00 (V.L. - T.V.): A.O.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Πρέντζας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Συρίγος, Βαρατάσης. Γραμματεία: Πιρπινιά.

Μίκρα Ε.Α.Κ. 20.00 (V.L. - T.V.): Ηρακλής Πετοσφαίριση - Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων

Διαιτητές: Αβραμίδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020

Μιχάλης Παρασκευόπουλος Αλεξανδρούπολη 17.30: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Βασιλάκης, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Ελπίδα Αμπελοκήπων (11η αγωνιστική, 1/2, 20.00, V.L. - T.V.)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject