Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-02-2021

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Νικολάκη

Rate this item
(2 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς με αίσθημα συγκίνησης αποχαιρετά τον εμβληματικό αρχηγό του Δημήτρη Νικολάκη, ο οποίος μετά από 18 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα μας, συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Νικολάκης αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της μακροχρόνιας ιστορίας της Κηφισιάς και συνέβαλε καθοριστικά ώστε η ομάδα μας να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο, καθιερώνοντας την στη συνείδηση των φιλάθλων, ως μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ. Πέρα από τις αθλητικές του ικανότητες ξεχώρισε για το ήθος και την προσωπικότητά του.

Σήμερα ΑΟΠ Κηφισιάς και Δημήτρης Νικολάκης γυρίζουν σελίδα, όμως είναι δεδομένο ότι στο μέλλον θα γράψουμε μαζί νέα κεφάλαια και θα πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες.

Ο Δημήτρης Νικολάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Φεύγω γεμάτος, καθώς με την Κηφισιά έζησα 18 υπέροχα χρόνια. Ελπίζω και εύχομαι στο μέλλον να επιστρέψω με έναν άλλο ρόλο έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα η οποία με βοήθησε για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπαίκτες μου το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για τη συνεργασία μας. Το μήνυμα μου στους φιλάθλους είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Πετύχαμε πολλά, όταν ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ δεν τα κατάφεραν. Εύχομαι να μείνουν κοντά στην ομάδα, να την στηρίζουν και να την βοηθούν».

Ο team manager Χρήστος Δημητρουλάκος ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του και τα 18 χρόνια τόνισε: «Μετά από 18 χρόνια συνεργασίας μπορώ να αποχαιρετήσω τον αθλητή Νικολάκη αλλά όχι τον φίλο Δημήτρη με τον οποίο ζήσαμε αμέτρητες χαρές και μοιραστήκαμε κοινούς στόχους και άγχη. Η διοίκηση σεβάστηκε την επιθυμία του ως όφειλε τη συγκεκριμένη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει την γραμμένη ιστορία και το αποτύπωμα του Δημήτρη στη Κηφισιά. Εις το επανιδείν λοιπόν και ας μας χωρίζει ένα φίλε για κάποιους μήνες».
 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Νικολάκη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject