Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-10-2013

Το Τ.Α.Α. Άρης ευχαριστεί Κοντογιάννη, Οικονομίδη

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Το ΤΑΠ Άρης ευχαριστεί τον αθλητή Αντώνιο Κοντογιάννη και τη νομική εκπρόσωπό του Ασπασία Σουλιώτη, καθώς επίσης τον προπονητή Γιώργο Οικονομίδη και τη Νομική Εκπρόσωπό του Χριστίνα Θεοδοσίου, χάριν στην καλή διάθεση των οποίων, προχώρησε στους απαραίτητους διακανονισμούς των χρεών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότησή για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο της σέρβικης ομοσπονδίας, για την προσπάθεια που κατέλαβε προκειμένου να μπορεί ο αθλητής Μπράνκο Ρόλιτς να αγωνιστεί με την «κιτρινόμαυροι» φανέλα.

ΤΟ ΤΑΠ Άρης ευχαριστεί το Νομικό Εκπρόσωπο του ΑΣ, Χρήστο Γρόλιο και το Νομικό του ΤΑΠ, Απόστολο Πετρετζίκη, οι οποίοι για αμέτρητες ώρες εργάστηκαν για να μπορεί να δώσει η ομάδα το παρόν στο πρωτάθλημα. Οι κ.κ. Γρόλιος και Πετρετζίκης συνεχίζουν να εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου η διοίκηση του Θωμά Γιώτα να μπορέσει σύντομα να ρυθμίσει και άλλες παλιές οφειλές που απασχολούν το σύλλογο.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Άρης Α.Σ. Το Τ.Α.Α. Άρης ευχαριστεί Κοντογιάννη, Οικονομίδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject