Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-09-2021

Προπονητές ομάδων: Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστό και πάλι με κόσμο

Rate this item
(0 votes)
Οι προπονητές των ομάδων της Volley League σύμφωνησαν πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι... ξεχωριστό από αγωνιστικής πλευράς, ανταγωνιστικού επιπέδου, ενίσχυσης ομάδων ενώ σχολίασαν και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

O προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σάκης Ψάρρας είπε:

«Είμαστε μία πολύ νέα ομάδα. Αυτό που κάναμε πέρυσι με τα νέα παιδιά το συνεχίζουμε και φέτος. Προωθούμε ένα παιδιά και αυτό είναι θετικό για τον Μίλωνα αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ. Στόχος μας είναι η 6η θέση που οδηγεί στην Β' φάση θεωρώ πως είναι ένας στόχος ρεαλιστικός. Το δυνατό μας στοιχείο θα είναι η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός, η όρεξη, η ομαδικότητα και η μεγάλη φιλοδοξία».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης εκτίμησε για το νέο πρωτάθλημα:

«Καταρχάς να έχουμε μία καλή χρονιά. Αφού τα καταφέραμε πέρυσι και τελείωσε το πρωτάθλημα, φέτος είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα, το κύπελλο, το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ. Θέλουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό, υπάρχουν 4 που θα διεκδικήσουν τίτλους, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες είναι δυνατές και μπορούν να κάνουν ζημιά. Ο κόσμος θα δώσει το κάτι διαφορετικό φέτος, μας έχει λείψει πάρα πολύ. Θέλουμε τον κόσμο, είτε τον δικό μας είτε των άλλων ομάδων. Κρατήσαμε τα θετικά στοιχεία της περσινής ομάδας και ενισχυθήκαμε σε κάποιες. Σε άλλες θέσεις που έφυγαν αθλητές, θεωρώ πως τους αντικαταστήσαμε όπως έπρεπε. Όλα αυτά θα τα δούμε στη πορεία. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα φανεί η δυναμική των ομάδων».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

«Ετοιμαζόμαστε τώρα για να δημιουργήσουμε ένα καλό και δυνατό σύνολο, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πολλές ομάδες μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Εμείς βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Επικεντρωνομαστε στους μικρούς και καθημερινούς στόχους για να πετύχουμε τον μεγάλο. Όπως λέμε όλοι, θα είναι ένα αναβαθμισμένο πρωτάθλημα με πολλούς καλούς παίκτες. Αυτό που βλέπω που έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι όλες οι ομάδες έκαναν τα ρόστερ τους και τον προγραμματισμό τους από νωρίς. Για τα ελληνικά δεδομένα είναι πρωτόγνωρο».

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Ξεκινάμε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες είναι καλές. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραδοσιακές ομάδες είναι πιο δυνατές, αλλά θα δούμε ένα γεμάτο πρωτάθλημα με δυνατούς αγώνες. Έχουμε δυναμώσει και επιλέξαμε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και θα παίξουμε καλό βόλεϊ. Η υπέρβαση μας θα είναι αν μπορούμε να μπούμε σφήνα στην τετράδα».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε μετά την κλήρωση:

«Στην Εθνική ομάδα πρωταγωνίστησαν οι αθλητές που στο πρόσωπό τους φαίνεται ο αγώνας του Έλληνα βολεϊμπολίστα. Σε αυτή τη προσπάθεια πρέπει να είμαστε αρωγοί και τα σωματεία και οι προπονητές και να την υποστηρίξουμε. Πρέπει να τους βοηθήσουμε και να τους δώσουμε τις συνθήκες για να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Αυτό το καταφέραμε με πολύ αγώνα. Νομίζω πως πλέον είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μαζί με τις άλλες ομάδες».

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:

«Ανήκουμε ως ομάδα, στο δεύτερο γκρούπ δυναμικότητας και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα. Είναι καλό που ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Θα παίξουμε με τον πρωταθλητή, μετά παίζουμε με τον Παναθηναικό. Μπαίνουμε με δυνατά παιχνίδια, στα οποία θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ποιότητα μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Media













Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Προπονητές ομάδων: Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστό και πάλι με κόσμο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject