Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-10-2013

Άρης Αγγελόπουλος: «Ονειρεμένη πρεμιέρα...»

Rate this item
(0 votes)
Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη της Παναχαϊκής επί του Παναθηναϊκού αλλά και τη συμπαράταση του κόσμου ήταν ο προπονητής της πατρινής ομάδας Άρης Αγγελόπουλος που μετά την λήξη του αγώνα τόνισε:

«Καταρχήν πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση και την συμπεριφορά του που ήταν εκπληκτική και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες μου γιατί λειτούργησαν ομαδικά. Όσον αφορά το παιχνίδι μας επηρέασε ο τρόπος που χάσαμε το 2ο σετ, στο τελείωμα από λάθη που συμβαίνουν στο βόλεϊ. Όμως αυτό το γεγονός μας έφερε έναν εκνευρισμό γιατί θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι αφού βλέπαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ότι πάθαμε στο 2ο σετ, το κάναμε εμείς στο 4ο σετ, η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα, σπρώχτηκε από τον κόσμο και βοήθησε όλη η ομάδα για να κάνουμε την ανατροπή και να φτάσουμε στην καθαρή νίκη με 3-1 σετ. Είχαμε πει από την αρχή ότι αυτό το μοντέλο που έχει η Παναχαϊκή χρειάζεται στήριξη απ΄ όλους τους παίκτες, είτε αυτό είναι μια υποδοχή, είτε ένα σέρβις, είτε μια άμυνα. Μόνο εάν το έχουμε αυτό και τα παιδιά το βγάζουν από την καρδιά τους, όπως κάναμε με τον Παναθηναϊκό θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει το τρίποντο από την καθαρή νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Άρης Αγγελόπουλος απάντησε: «Το τρίποντο σημαίνει πολλά και κάνει την πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα ονειρεμένη. Τεχνικά θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην επίθεση μας, στην τόλμη που δείξαμε και στο αποτελεσματικό μας σέρβις. Αυτά ήταν τα στοιχεία που έγειραν την ζυγαριά υπέρ μας».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παναχαϊκή Άρης Αγγελόπουλος: «Ονειρεμένη πρεμιέρα...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject