Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-03-2015

Οι ευχές των αρχηγών

Rate this item
(0 votes)

Οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν στο φάιναλ-4 της Σύρου έδωσαν το στίγμα των ομάδων τους στη διοργάνωση που ξεκινάει αύριο στη νησί. Και οι τέσσερις συμφώνησαν πως δε μπορούν να γίνουν προβλέψεις:

Βασίλης Κουρνέτας (ΠΑΟΚ): «Βρίσκονται εδώ οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει ότι πάμε για ένα δύσκολο Φάιναλ-4 όπου δεν χωράει πρόβλεψη. Εμείς έχουμε έρθει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρχικά το Φοίνικα Σύρου, μια ομάδα που παίζει με τον κόσμο της και έχει ενισχυθεί. Το σημαντικό είναι να διεξαχθούν δυο πολύ καλοί αγώνες κι είναι μια ευκαιρία το βόλεϊ να ανέβει λίγο παραπάνω».

Κώστας Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός): «Ευχαριστούμε τους τοπικούς άρχοντες για τη φιλοξενία. Η Σύρος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι το νησί τιμά το βόλεϊ και αυτό φαίνεται για ακόμα μια φορά. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες πάντα μέσα σε πλαίσια αθλητικά. Έχουμε έρθει εδώ να κατακτήσουμε ακόμα μια χρονιά το Κύπελλο. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Ηλίας Λάππας (Φοίνικας Σύρου): «Σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα φάιναλ-4. Είναι από τις λίγες φορές που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα και τη βοήθεια του νησιού. Όσοι έχουν έρθει εδώ ξέρουν ότι ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου χειροκροτά όλες τις ομάδες»..

Δημήτρης Νικολάκης (ΑΟ Κηφισιάς): «Από τη στιγμή που η Ομοσπονδία αποφάσισε να φέρει στην περιφέρεια στη διοργάνωση θα πρέπει να τις στηρίζει εμπράκτως στη βοήθειά τους να δημιουργήσουν μεγαλύτερα γήπεδα. Παρόλο που εμείς είμαστε μικρή ομάδα θα θέλαμε να ζήσουμε ένα τελικό Κυπέλλου σε μεγάλο γήπεδο. Θα θέλαμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση».

Βρίσκεστε εδώ: News Hellenic Cup Οι ευχές των αρχηγών
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject