Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-07-2016

Ήταν όλοι εκεί, στο γνωστό «κλουβί» για να τιμήσουν και φέτος τον Νίκο Σαμαρά

Rate this item
(0 votes)
Ήταν όλο το βόλεϊ του Έβρου εκεί για να τιμήσει το πιο επίλεκτο στέλεχός του, που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.


Ο Σάκης Μουστακίδης και ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος βρέθηκαν απέναντι στον Γιώργο Παπάζογλου. Αλλά και τον Στέλιο Κεμανετζή, τον Ηλία Γραμματικόπουλο, τον Πέτρο Πέτρογλου, τον μεγάλο Γιώργο Τεκτονίδη από τη μία πλευρά.

Αλλά και τους Αρχοντίδη, Βλασακίδη, Ζελιάσκοφ. Αλλά και τον Μάκη Δημητριάδη, τον Θανάση Κασαμπαλή, τον Ανδρέα Ανδρεάδη, τον Ιποκράτη Δήμιτσα, τον Δημήτρη Γραμματικάκη από την άλλη. Και τόσους και τόσους άλλους.

Και φυσικά τον Γιάννη Κυλίτση που εμπνεύστηκε πριν δυο χρόνια αυτόν τον αγώνα, αλλά και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη που συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει θεσμός.

Όλο το βόλεϊ του Έβρου συγκεντρώθηκε στο παλιό γυμναστήριο Ορεστιάδας το βράδυ του Σαββάτου, στο γνωστό «κλουβί» για να τιμήσει τον Νίκο Σαμαρά. Πέρασαν τρεισίμισι χρόνια αλλά η απώλεια είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα και σήμερα τα πρόσωπα είναι βουβά και τα δάκρυα δεν λένε να στερέψουν, ειδικά την στιγμή που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ενός λεπτού σιγή για τον αετό που πέταξε πρόωρα μακριά μας και κατέγραψε με το κινητό του ο Βασίλης Στοάκης, που φρόντισε και αυτός να βρεθεί σε αυτό το φιλικό μνήμης και αναμνήσεων.

Και ένα μεγάλο χειροκρότημα στην συνέχεια για τον Γρηγόρη Αποστολίδη, στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκε η θρυλική μπάντα του ΑΟΟ, που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του συλλόγου και κατ’ επέκταση της βορειότερης πόλης της χώρας...

Πηγή: www.thrakisports.gr

Βρίσκεστε εδώ: News Ιστορία - History Ήταν όλοι εκεί, στο γνωστό «κλουβί» για να τιμήσουν και φέτος τον Νίκο Σαμαρά
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject