Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-02-2014

Τζούλιαν Τόρρες: «Κι άλλες ευκαιρίες για διασκέδαση»

Rate this item
(0 votes)
Ο Ισπανός κεντρικός, Τζούλιαν Τόρες δήλωσε αναφερόμενος στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ και τις προοπτικές που ανοίγονται από εδώ και πέρα για την ΑΕΚ.

«Είναι το πρώτο τρόπαιο που κερδίζω στο εξωτερικό, γι αυτό και είναι σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Κερδίζοντας τίτλους στη χώρα σου κάνεις να σε σέβονται όλοι: Αντίπαλοι, διαιτητές, φίλαθλοι…

 

Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα και γνώρισα την ομάδα πίστεψα ότι μπορούμε να κερδίσουμε έναν από τους τρεις τίτλους. Θεωρούσα ότι είχαμε πιθανότητες. Κι όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να προσπαθείς. Κανένας δεν σου χαρίζει τίποτα. Πρέπει να το πάρεις εσύ με τα χέρια σου.

 

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες μιλώντας με τα παιδιά διαπίστωσα ότι την ίδια πίστη με εμένα είχαν κι αυτά. Ήμασταν σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ενώ στο διήμερο του Φάιναλ-4 πετύχαμε την απόλυτη συγκέντρωση και λειτουργήσαμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα, γεγονός που μας βοήθησε να φτάσουμε στο στόχο μας.

 

Τώρα που πετύχαμε τον ένα, μπορούμε να κυνηγήσουμε τον επόμενο και να πάρουμε ένα ακόμη τρόπαιο.

 

Έχω παίξει σε πολλούς ημιτελικούς και τελικούς Φάϊναλ-4 και ξέρω ότι ο γηπεδούχος έχει πάντα μεγάλη πίεση από το κοινό. Στην περίπτωση του Εθνικού όλοι πίστευαν ότι θα κατακτήσει τον τίτλο γιατί και πολύ καλή ομάδα έχει και στην έδρα του έπαιζε. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Εθνικό. Παίξαμε όμως καλύτερα από αυτόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Στον τελικό πιάσαμε υψηλή απόδοση κόντρα στον Φοίνικα. Καταφέραμε με καλή υποδοχή να μην του επιτρέψουμε να πάρει τους πόντους που συνήθως κερδίζει από το σερβίς.

 

Οι δυο νίκες που πετύχαμε στην Αλεξανδρούπολη μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Ναι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα, αν παίξουμε καλά. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι αν δεν παίξουμε, μπορεί να χάσουμε και από την οποιαδήποτε. Θυμηθείτε ότι πριν λίγες μέρες χάσαμε από τον Παναθηναϊκό που ήταν η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, και τώρα κερδίσαμε τις δυο πρώτες…

 

Δεν φοβήθηκα όταν χάσαμε το δεύτερο σετ στον τελικό. Στο βόλεϊ ο νικητής πρέπει να κερδίσει τρία σετ, όχι δυο. Στα νοκ-άουτ ματς είναι το ίδιο, αν κερδίζεις 3-0, 3-1 ή 3-2. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μιλούσα στα παιδιά και τους έλεγα. «Σήμερα θα κερδίσουμε». Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το πρώτο σετ αν ο διαιτητής δεν έκανε δυο λάθη σε βάρος μας στους τελευταίους πόντους, πάνω σε μένα και στον Παγιάν. Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε την προσπάθεια παίζοντας ακόμη καλύτερα.

 

Οι προσδοκίες του κόσμου μπορεί να είναι υψηλότερες τώρα αλλά για μένα δεν αλλάζουν. Κάναμε ένα εξαιρετικό διήμερο, θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο απόδοσης και στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε άλλον ένα τίτλο. Θα προσπαθήσουμε. Αν τα καταφέρουμε καλώς… Αν όχι θα ξέρουμε ότι έχουμε κάνει το καθήκον μας.

 

Δεν πήγα με την ομάδα στα μπουζούκια γιατί ήμουνα καταπονημένος και είχα ένα πρόβλημα στον ώμο. Ήθελα να ξεκουραστώ γιατί μας περιμένουν τρεις δύσκολες εβδομάδες και 4 σημαντικά ματς (σ.σ Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, Λαμία και Φοίνικας). Ελπίζω να έχω κι άλλες ευκαιρίες…»

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Τζούλιαν Τόρρες: «Κι άλλες ευκαιρίες για διασκέδαση»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject