Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-06-2013

Σπύρος Σαραντίτης: «Να συνδυάσουμε τα κλαμπ με τα σχολεία»

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής στα τμήματα ανάπτυξης του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης μίλησε στο volleyleague.gr για την ανταλαγή απόψεων με τον Πολωνό προπονητή Βιέτσλαβ Τσάγια για θέματα ανάπτυξης και πρότεινε μοντέλο αντάπτυξης με τη συμμετοχή των σωματείων και των σχολείων με κίνητρα προς τα παιδιά για να μάθουν βόλεϊ:
«Όλες αυτές οι κινήσεις, όλες αυτές οι προσπάθειες που γίνονται είναι 100% προς όφελος του βόλεϊ. Προς όφελος δικό μας. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι εμείς οι προπονητές πρέπει να ενημερωνόμαστε, να μαθαίνουμε, πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και να ακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεν χρειάζεται να πω εγώ το τι έχει κάνει η Πολωνία. Είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον παγκόσμιο χάρτη. Άρα λοιπόν, από τη στιγμή που είχαμε την τύχη και την χαρά να συνομιλούμε για βόλεϊ με έναν άνθρωπο που έχει περάσει απ΄ όλες τις βαθμίδες του αθλήματος είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Αυτό που αποκόμισα σήμερα και σίγουρα ισχύει είναι ότι οι και οι πολωνοί δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στο σχολείο. Έτσι πιστεύω κι εγώ. Το βόλεϊ πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο. Το βόλεϊ πρέπει να ξεκινάει από την προσχολική ηλικία και να μαθαίνουν βόλεϊ στα σχολεία. Το βόλεϊ αρέσει πολύ στα παιδιά και στα αγόρια και στα κορίτσια. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε τα κλαμπ με τα σχολεία και συνδυάσουμε τα κίνητρα με τα σχολεία, συντονιστούμε και δώσουμε κίνητρα τότε θα πετύχουμε πολλά».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Σπύρος Σαραντίτης: «Να συνδυάσουμε τα κλαμπ με τα σχολεία»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject