Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-11-2023

Δηλώσεις Χριστοφιδέλης - Στιβαχτής: «Πρώτη φορά παίξαμε πλήρεις, μπορούμε και καλύτερα»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης και ο πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής είπαν για τη νίκη πρόκριση επί του Φοίνικα με 3-1 στη Σύρο για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

«Κατά διαστήματα απόψε είμασταν αρκετά καλοί. Γενικά η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε φέτος δεν είναι και η πιο εύκολη.  Μετά την ήττα μας την Κυριακή σε αυτό το γήπεδο, καταφέραμε μέσα σε 48 ώρες να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να αποκτήσουμε την ενέργεια που έπρεπε και να ανεβάσουμε την συγκέντρωσή μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μου. Μπορέσαμε επιτέλους και παίξαμε σαν ομάδα με τον κάθε παίκτη να έχει τον ρόλο του. Ανταποκριθήκαμε σε γενικές γραμμές καλά και είναι θετικό που σημειώσαμε την πρώτη μας νίκη μέσα στη σεζόν. Αυτό που θέλουμε είναι να προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αποκτήσουμε τη συνοχή που θέλουμε. Κρατώ την αντίδραση των παικτών μου».

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Για εμάς ήταν δύσκολο να παίξουμε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα με τον Φοίνικα στη Σύρο και μάλιστα έχοντας χάσει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Έπρεπε να νικήσουμε. Ακόμα δεν έχουμε βρει τον αγωνιστικό ρυθμό που θα θέλαμε. Θέλουμε να βρούμε τη συνοχή μας στο 100 τοις 100. Ο Ερνάντες Μπάκα είναι κοντά μας λίγα εικοσιτετράωρα και θέλουμε να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παίξει το βόλεϊ που θέλουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Δηλώσεις Χριστοφιδέλης - Στιβαχτής: «Πρώτη φορά παίξαμε πλήρεις, μπορούμε και καλύτερα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject