Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-12-2023

CEV Cup: Ο ΠΑΟΚ για το θαύμα με την Αλιάνζ Μιλάνο (21/12, 18:00, Cosmote Sport 6 HD)

Rate this item
(0 votes)
Την ιταλική Αλιάνζ Μιλάνο του Ρομπέρτο Πιάτσα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 21/12, 18:00 στο PAOK Sports Arena στον δεύτερο αγώνα για τη φάση των «16» του CEV Cup. (21/12, 18:00, Cosmote Sport 6 HD)

 

Στον πρώτο αγώνα η ιταλική ομάδα που έχει αστέρια τον Καζίνσκι και τον πρώην άσσο του Παναθηναϊκού Μεργκαρέχο είχε νικήσει με 3-0 σετ και έχει το πλεονέκτημα της πρόκρισης καθώς χρειάζεται δύο σετ για να περάσει στους «8».

Ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ των 15 πόντων.

Να σημειωθεί πως και σε αυτόν τον αγώνα - σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι- δεν θα αγωνιστεί ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Μπουρχάν Ιλχάν και ο Σέρβος Ντάρκο Σάβιτς.

Για την 10η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος η Μιλάνο επικράτησε στην έδρα της με 3-2 σετ της Ταράντο και με 16 βαθμούς με ρεκόρ 5-5 βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι προέρχεται από το σημαντικό διπλό στην Καλαμάτα με 1-3, το οποίο του έδωσε βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport6HD. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στηn Αλιάνζ Μιλάνο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να απολαύσουμε. Δεν έχουμε πολλές φορές την δυνατότητα να παίξουμε κόντρα σε ιταλικές ομάδες, οι οποίες είναι δυνατές και έχουν παίκτες από την ελίτ, όπως είναι ο Καζίνσκι, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους βόλεϊμπολίστες στον κόσμο. Θα είναι ένας όμορφος αγώνας για εμάς, τους θεατές, τους φιλάθλους μας. Μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως έχω πει. Εμείς χρειαζόμαστε μία «καθαρή» νίκη και την κατάκτηση του «χρυσού» σετ για να προκριθούμε, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα παίξουμε πλήρεις, και ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να πιέσουμε τον αντίπαλο, παίζοντας ελεύθερα». 

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023
2ος αγώνας Φάση των «16», CEV Men's Cup
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Αλιάνζ Μιλάνο (OTE Sport6HD)

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Π.Α.Ο.Κ. CEV Cup: Ο ΠΑΟΚ για το θαύμα με την Αλιάνζ Μιλάνο (21/12, 18:00, Cosmote Sport 6 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject