Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-10-2014

Η ΜΕΝΤ κάνει «ποδαρικό» με τη διοργάνωση του Β΄ομίλου του League Cup «Νίκος Σαμαράς»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Στην Τούμπα η ΜΕΝΤ θα κάνει τα «αποκαλυπτήρια» της στη μεγάλη κατηγορία φιλοξενώντας του αγώνες του Β΄όμιλου του League Cup «Νίκος Σαμαράς» με τη συμμετοχή των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, του Άρη και της ΜΕΝΤ.
Νωρίτερα θα περιμένει και την αδειοδότηση της από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία σύμφωνα με τους παράγοντες του συλλόγου «θεωρείται δεδομένη».
Το γυμναστήριο της ΜΕΝΤ έχει ανακαινιστεί, με βελτιώσεις στα αποδυτήρια, στην εξέδρα, στον αγωνιστικό χώρο και στο φωτισμό.
«Έχουμε κάνει τιτάνια προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να μπει με αξιώσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο. Καλούμε όλους τους φίλους του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη να μας στηρίξουν στο ταξίδι που αρχίζουμε. Το Λιγκ Καπ είναι ευκαιρία για να δούμε τις αντοχές μας και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας», είπε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης.

Αλλά και για τη νέα ομάδα του Άρη ο αγώνας είναι μια καλή δοκιμασία για να τεστάρει τις δυνάμεις της. «Έχουμε πολλά να κάνουμε και το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει να δώσουμε δύο δυνατούς αγώνες. Η καθυστέρηση μπορεί να μην έκανε καλό στο πρωτάθλημα αλλά έκανε καλό στην ομάδα μου. Εμείς και η ΜΕΝΤ έχουμε στόχο την παραμονή και ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό», είπε ο τεχνικός του Άρη Γιώργος Γιάτσης.

Φυσικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη που θα γίνει την Κυριακή αφού αρκετοί παίκτες άλλαξαν στρατόπεδο τη μεταγραφική περίοδο. Στον Άρη αγωνίζονται πλέον οι Κάσσανδρος Στίγγας, Στέλιος Νικηφορίδης, Λάμπης Μπαμπαλιούτας και Στέλιος Πιπέργιας που ήταν στον ΠΑΟΚ, ενώ από τον Άρη στον «δικέφαλο» μετακόμισαν ο Θανάσης Ντίνας και ο Δημήτρης Γκαράς.

Ο ΠΑΟΚ την πρώτη ημέρα έχει ρεπό ωστόσο ο λίμπερο του δικεφάλου Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Στα τελευταία φιλικά με την Ορεστιάδα είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Μετά από αρκετά τεστ είμαστε πια έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Ο στόχος μας στο Λιγκ Καπ είναι να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος ή με ποια ομάδα θα παίξουμε πρώτα. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε όλα και να φεύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Σαν δυναμική ομάδας είμαστε καλύτεροι από τους αντίπαλους αλλά αυτό πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο». Όσο για το αν οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες ο Δημήτρης Γκαράς είπε με νόημα: « Μια ομάδα που έχει βάλει τον πήχη ψηλά πρέπει να είναι σοβαρή και αγωνιστική από την αρχή. Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε πολλά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
 
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Α΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» - Ορεστιάδα)
 
Β΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο ΜΕΝΤ - Τούμπα)
1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Σ.Άρης – Μ.Ε.Ν.Τ.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Μαυρίδης, Κύρκος. Γραμματεία: Λαδά.
2η αγωνιστική - Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.30: Μ.Ε.Ν.Τ. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Κάλλας. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Καρακούλια.
3η αγωνιστική - Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
18.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Γιώγιου, Στεργιόπουλος Χ. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.
 
 
ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ
2013-14: ΑΕΚ
2012-13: Ολυμπιακός
2011-12: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Η ΜΕΝΤ κάνει «ποδαρικό» με τη διοργάνωση του Β΄ομίλου του League Cup «Νίκος Σαμαράς»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject