Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-10-2015

Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη για τον όμιλο της Πάτρας

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής ανακοινώνει ότι το μεσημέρι (14.00) της Πέμπτης, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με αφορμή τους αγώνες του ομίλου του League cup «Ν. Σαμαράς» που θα γίνει στην Πάτρα το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου.

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στην αίθουσα του lobby στο ξενοδοχείο Μediterranne (Αγ. Νικολάου 18) και θα μιλήσουν εκπρόσωποι της διοργάνωσης και της Παναχαϊκής για τους αγώνες που θα γίνουν στο «Δ. Τόφαλος».

Υπενθυμίζουμε  ότι από σήμερα Τρίτη 6/10 έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτήριων για τους αγώνες του league cup «Ν. Σαμαράς».

Οι τιμές των εισιτήριων είναι 8 ευρώ ανά ημέρα, δηλαδή με 1 εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί και τα δυο παιχνίδια της ίδιας μέρας ενώ υπάρχουν και τα μίνι-διαρκείας των 15 ευρώ με το οποίο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες.

Τα σημεία πώλησης είναι τα εξής: Στο café oro Antico (Αγ. Νικολάου και Ρ. Φεραίου), στο κατάστημα Discover (Πατρέως 30) και στο κατάστημα Musical (Ρήγα Φεραίου 127).

· Μετά από αίτημα του Φοίνικα Σύρου, το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Φοίνικα Σύρου θα ξεκινήσει το πρωί (11.00) της Κυριακής.

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη για τον όμιλο της Πάτρας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject