Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-01-2019

Μουνιόθ, Παβλίσεβιτς, Χριστοφιδέλης, Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς

Rate this item
(1 Vote)
Οι προπονητές και οι αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου είπαν στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου, στους παίκτες και στο επιτελείο για τις καλές εμφανίσεις που έκαναν στους δύο τελικούς. Κατά τη γνώμη μου έπαιξαν σε πολύ καλό επίπεδο με πάθος και ένταση. Αυτός είναι ένας τρόπος που μια ομάδα μπορεί να προσπαθήσει να βελτιωθεί και να προσπαθήσει για κάτι καλό απέναντι σε μια ομάδα όπως εμείς. Για την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Ειδικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας για αυτούς τους δυο τελικούς. Έχουμε πολύ πιεσμένο πρόγραμμα και πρέπει να πάρουμε αυτό το ρίσκο σε ορισμένα παιχνίδια. Η απάντηση όμως των παικτών μέσα στο γήπεδο ήταν πολύ καλή. Φυσικά αυτή η εξέλιξη δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε κάποιους αυτοματισμούς που έχουμε στην ομάδα. Αλλά αυτή είναι μια δική μου απόφαση και δική μου ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλοι μαζί δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φέρουμε αυτό το Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Για αυτό το λόγο είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για τους παίκτες μου».

 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε: «Με τη σειρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Φοίνικα για την όλη πορεία του. Σε τέτοιους αγώνες αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και είμαστε ευχαριστημένοι από την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χτιστεί για το Λιγκ Καπ, αλλά για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να κάνει μία αντίστοιχη πορεία με τη περσινή στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Από αύριο θα προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι με την Νεφτοχιμίκ στην Βουλγαρία».

 

Ο προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου αλλά και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Ήμασταν καλός αντίπαλος, ο Ολυμπιακός όμως είναι καλύτερη ομάδα και το έδειξε στα δύο αυτά παιχνίδια. Ηταν καλή ευκαιρία για εμάς να δώσουμε δύο δυνατούς αγώνες. Προχωράμε μπροστά τώρα για τους επόμενους στόχους μας στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα».

 

Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να σταθούμε αρκετά ανταγωνιστικοί και νομίζω το κάναμε. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι αγχώσαμε τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε, με τις πολλές αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει. Ευτυχώς για αυτούς έχουν τον βάθος του πάγκου. Θέλαμε να κάνουμε την έκπληξη, στον αθλητισμό για αυτό παίζουμε. Για πολλά διαστήματα ήμασταν καλοί αλλά σε κομβικά σημεία δεν ήμασταν αποφασιστικοί σε σερβίς και μπλοκ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια σε όλους».

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Μουνιόθ, Παβλίσεβιτς, Χριστοφιδέλης, Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject