Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-10-2013

Σλοβακία και Εσθονία αντίπαλοι της Εθνικής Ανδρών στο δρόμο για το Euro-2015

Rate this item
(0 votes)
Η Σλοβακία και η Εσθονία θα είναι οι δύο από τις τρεις αντιπάλους της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015. Η κλήρωση που έγινε σήμερα (26/10) και η τέταρτη ομάδα του Γ΄ προκριματικού ομίλου θα προκύψει από τον Α΄ προκριματικό Γύρο.
Οι αγώνες του Γ΄ομίλου θα γίνουν σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα γίνει 22-25 Μαΐου 2014 και η δεύτερη φάση 29 Μαΐου-1 Ιουνίου 2014 στην Ελλάδα καθώς η ΕΟΠΕ ανέλαβε τη διοργάνωση.
 
Η πρώτη ομάδα θα προκριθεί απ΄ ευθείας στα τελικά που θα γίνουν το 2015 στην Ιταλία και στην Βουλγαρία. Η δεύτερη ομάδα θα έχει μία ακόμα ευκαιρία στα μπαράζ με τον δεύτερο του ομίλου (Τουρκία, Λευκορωσία, Δανία και μία ακόμα που θα προκύψει από τον Α΄προκριματικό γύρο).
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος δήλωσε: «Ο όμιλος μας σε σύγκριση με τους υπόλοιπους είναι μέσης δυσκολίας. Υπάρχουν και δυσκολότεροι. Η Ελλάδα, η Σλοβακία κι η Εσθονία σκέφτονται στο πίσω μέρος του μυαλού τους την πρώτη θέση. Το ουσιαστικό πλεονέκτημα μας πάντως είναι ότι η διασταύρωση αυτού του ομίλου γίνεται με τον ευκολότεροι όμιλο της κλήρωσης (Τουρκία, Δανία, Λευκορωσία). Για να πούμε όμως πολλά περισσότερα για τον όμιλο μας θα πρέπει να ξέρουμε την πλήρη σύνθεση, έτσι ώστε να γνωρίζουμε πόσο διεκδικητική θα είναι και η 4η ομάδα».

Σχετικά με την Σλοβακία και την Εσθονία είπε: «Η Σλοβακία θα είναι αντίπαλος μας και στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Είναι καλή ομάδα που μετείχε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Εσθονία είναι μια καλή μαχητική και επικίνδυνη ομάδα, η οποία συμμετείχε στο Ευρωβόλεϊ του 2011 και έχασε την πρόκριση για το πρόσφατο Ευρωπαϊκό στις λεπτομέρειες Γενικά είναι ένας όμιλος που οι θέσεις από 1έως 3 είναι ανοικτές και η τελική κατάταξη θα κριθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι ομάδες το κρίσιμο δεκαήμερο του Μαΐου».

Η Εθνική Εφήβων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κληρώθηκε με αντιπάλους την Βουλγαρία, την Ολλανδία και μία ομάδα που θα προκριθεί από τον Α’ γύρο . Οι αγώνες θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα προκριθεί στα τελικά. Ο δεύτερος μαζί με όλους τους δεύτερους των 8 προκριματικών ομίλων θα δημιουργήσουν δύο νέους ομίλους των τεσσάρων ομάδων από όπου θα προκριθούν οι δύο πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος.

Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Σλοβακία και Εσθονία αντίπαλοι της Εθνικής Ανδρών στο δρόμο για το Euro-2015
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject