Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-01-2015

Δήλωση του προέδρου του Παμβοχαϊκού Κώστα Ρωμανού

Rate this item
(3 votes)
O πρόεδρος του ΤΑΑ Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Κώστας Ρωμανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη διάβασα στον Τύπο πως ο Παμβοχαϊκός δεν ταξίδεψε στη Μεγαλόπολη για φιλικό με την Εθνική Εφήβων. Μετά από επικοινωνία με τον τιμ μάνατζερ Γιάννη Σταμπεδάκη και τον προπονητή Μίκαελ Μέρτεν διαβεβαιώνω το φίλαθλο κοινό πως ο Παμβοχαϊκός ουδέποτε είχε συναινέσει στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και απόδειξη είναι πως ο προγραμματισμός της ομάδας και η ειδοποίηση των παικτών. Την Κυριακή εκ μέρους της ΕΟΠΕ ο Γιάννης Χλιός μας πρότεινε πράγματι την διεξαγωγή του φιλικού με την Εθνική Εφήβων στη Μεγαλόπολη αλλά ουδέποτε ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας έδωσαν την οριστική τους απάντηση, ούτε προγραμμάτισαν οριστικά τον αγώνα. Επίσης την Τρίτη 6 Ιανουαρίου ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας Γιάννης Σταμπεδάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Χλιό τον ενημέρωσε πως οριστικά ο Παμβοχαϊκός δεν θα μπορέσει να δώσει φιλικό. Κατόπιν τούτου όποια άλλη σκέψη ή διαφορετική ερμηνεία που εμπλέκει τον Παμβοχαϊκό είναι ψευδής και εκ του πονηρού».

Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Δήλωση του προέδρου του Παμβοχαϊκού Κώστα Ρωμανού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject