Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-09-2013

Το Eurovolley ανδρών στη ΝOVA

Rate this item
(0 votes)
Οι κορυφαίες Εθνικές ομάδες Ανδρών του βόλεϊ… καρφώνουν στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα Novasports 3 & Novasports 7 και σε περιγραφές των Παντελή Λώλη, Ισίδωρου Πρίντεζη, Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ηλία Παπαϊωάννου, τα play offs και την τελική φάση του Eurovolley που θα διεξαχθεί σε Δανία και Πολωνία.

Τις προσπάθειες των κορυφαίων Ευρωπαίων βολεϊμπολιστών θα καλύψουν τηλεοπτικά 160 χώρες σε όλες τις Ηπείρους και ανάμεσα τους και τα κανάλια Novasports.

Η φάση των τεσσάρων ομίλων ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και στα αυριανά Play offs θα αναμετρηθούν για την πρόκριση στα προημιτελικά, Ιταλία – Ολλανδία, Σερβία – Δανία, Πολωνία – Βουλγαρία και Ρωσία – Σλοβακία. Στην φάση των «8» ήδη βρίσκονται, Βέλγιο, Φινλανδία, Γαλλία και Γερμανία και περιμένουν τους αντιπάλους που θα προκύψουν από τα αυριανά ζευγάρια των play offs.

Στα προημιτελικά το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Σερβία – Δανία, η Φινλανδία τον νικητή της αναμέτρησης Ιταλία – Ολλανδία, η Γαλλία τον νικητή του ζευγαριού Ρωσία – Σλοβακία και η Γερμανία τον νικητή του παιχνιδιού Πολωνία – Βουλγαρία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Άαρχους (Δανία) και στο Γκντανσκ (Πολωνία), ενώ οι ημιτελικοί, ο μικρός τελικός και ο τελικός θα διεξαχθούν στο ποδοσφαιρικό Στάδιο της Κοπεγχάγης, το «Πάρκεν».

To πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

18:00 Play offs Ιταλία – Ολλανδία & 21:00 Play offs Σερβία - Δανία Novasports 3

18:00 Play offs Ρωσία – Σλοβακία & 21:00 Play offs Πολωνία – Βουλγαρία Novasports 7

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

18:00 Προημιτελικός Γαλλία – Νικητής Ρωσία - Σερβία & 21:00 Προημιτελικός Γερμανία – Νικητής Πολωνία – Βουλγαρία Novasports 3

18:00 Προημιτελικός Φιλανδία – Νικητής Ιταλία - Ολλανδία & 21:00 Προημιτελικός Βέλγιο – Νικητής Σερβία - Δανία Novasports 7

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

16:00 Α’ Ημιτελικός Novasports 3

19:00 Β’ Ημιτελικός Novasports 3

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

16:00 Μικρός τελικός Novasports 3

19:00 Μεγάλος τελικός Novasports 7

Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Το Eurovolley ανδρών στη ΝOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject