Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2013

Η ΕΣΑΠ πρωτοπόρος στον Συνέδριο «Στρατηγικός Σχεδιασμός του Ελληνικού Αθλητισμού – Έξοδος από την Κρίση»

Rate this item
(0 votes)
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε διεξήχθη το 14ο Επιστημονικό της Συνέδριο με γενικό τίτλο «Στρατηγικός Σχεδιασμός του Ελληνικού Αθλητισμού – Έξοδος από την Κρίση» με συνδιοργανωτές του συνεδρίου τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Περιφέρεια Αττικής και το ΟΑΚΑ που παραχώρησε τον χώρο.
Το  Συνέδριο υποστήριξε και η ΕΣΑΠ. Ο πρόεδρος Παντελής Tαρνατόρος συμμετείχε ως εισηγητής στη δεύτερη τράπεζα του επιστημονικού συνεδρίου την πρώτη ημέρα της έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου με θέμα: «Αμειβόμενη Πετοσφαίριση -Προσαρμογή στα νέα οικονομικά δεδομένα».

Στην ίδια τράπεζα συμμετείχε  και ο Πρόεδρος της Superleague Γιάννης Μώραλης ο οποιος είχε ως θέμα: Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο-Προβλήματα και Προοπτικές- Έξοδος απ` την Οικονομική Κρίση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο λίγκες επιβεβαίωσαν την κοινή τους συνεργασία σε θέματα που αφορούν αμοιβαία και τους δυο φορείς (άδειες γηπέδων-αντιμετώπιση της βίας –σχέση με την Πολιτεία κλπ) πάντα προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης και της ανάπτυξης των αθλημάτων που υπηρετούν.

 Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου θα δημοσιευτούν από την ΕΛΛΕΔΑ.
 
 
Στο συνέδριο συμμετείχαν και εκπρόσωποι του ΠΑΣΑΠ.Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π) εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Σάκης Ψάρρας και ο Διευθυντής του Συνδέσμου Βασίλης Μηνούδης. Ο κ. Μηνούδης μάλιστα μαζί με τον έγκριτο αθλητικογράφο, Χρήστο Σωτηρακόπουλο ήταν εκ των εισηγητών του συνεδρίου, μιλώντας για το media training και τη διπλή καριέρα των αθλητών (Dual Carrer).

Στη φωτογραφία από αριστερά: Παντελής Ταρνατόρος (πρόεδρος ΕΣΑΠ), Γιάννης Μώραλης (πρόεδρος Superleague), Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού ΚΕΔΕ, πρών Δήμαρχος Πέυκης, πρώην προεδρος ΠΣΑΤ), Στέλιος Δασκαλάκης (διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπουργείου Παιδείας και συντονιστής της δεύτερης τράπεζας).
 
Tarnatoros-Moralis.jpgsynedreio.jpgTarnatoros-Theodorako-Daskalakis-Moralis.jpg
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Η ΕΣΑΠ πρωτοπόρος στον Συνέδριο «Στρατηγικός Σχεδιασμός του Ελληνικού Αθλητισμού – Έξοδος από την Κρίση»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject