Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-03-2022

Συλλυπητήρια του Ο.Φ.Η. για τον Κώστα Λεονταράκη

Rate this item
(0 votes)
Θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ, έφερε ο θάνατος του Κώστα Λεονταράκη, άλλοτε αθλητή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ και αστυνομικού, ο οποίος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, μετά απο 7 χρόνια μάχης,  που έδωσε στο κρεβάτι, λόγω του σοβαρού τροχαίο, που είχε στην παραλιακή του Ηρακλείου το 2015.
Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ, αλλά και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, εξέφρασαν με ανακοίνωση τους, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στον αδερφό του, που είναι πολίστας του ΟΦΗ.

"Τον Κώστα δεν θα τον ξεχάσουμε.Θα τον θυμόμαστε σαν ένα πραγματικό παλικάρι, που ήταν.Καλό Παράδεισο..." αναφέρει στο αντίο του, ο ΟΦΗ, για ένα παλικάρι που έφυγε τόσο άδικα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον χαμό του Κώστα Λεονταράκη.Ο πρώην αθλητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ και αστυνομικός πάλεψε σαν λιοντάρι 7 χρόνια, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το 2015.Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πολίστα του ΟΦΗ, Μάνο Λεονταράκη, για τον χαμό του αδερφού του και στην οικογένεια Λεονταράκη συνολικα για τη μεγάλη τους απώλεια.Τον Κώστα δεν θα τον ξεχάσουμε.Θα τον θυμόμαστε σαν ένα πραγματικό παλικάρι, που ήταν.Καλό Παράδεισο..."


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ο.Φ.Η. Συλλυπητήρια του Ο.Φ.Η. για τον Κώστα Λεονταράκη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject