Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-04-2013

Απάντηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ε.Σ.Α.Π

Rate this item
(0 votes)
Μετά από την 2/4/2013 επιστολή του ΤΑΑ Ηρακλής διά της πληρεξουσίας δικηγόρου και εκπροσώπου του κας Μαρίας Βαγενά σχετικά με την έναρξη των αγώνων πλέι άουτ, η Επιτροπή Πρωταθλήματος απέστειλε επιστολή - απάντηση: ...

Μετά από την 2/4/2013 επιστολή του ΤΑΑ Ηρακλής διά της πληρεξουσίας δικηγόρου και εκπροσώπου του κας Μαρίας Βαγενά σχετικά με την έναρξη των αγώνων πλέι άουτ, η Επιτροπή Πρωταθλήματος απέστειλε επιστολή - απάντηση:

ΠΡΟΣ

το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

διά της πληρεξουσίας δικηγόρου και

εκπροσώπου του κας Μαρίας Βαγενά

Σε απάντηση της από 2/04/2013 επιστολής σας σημειώνουμε τα κάτωθι:

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την προκήρυξη του πρωταθλήματος όρισε την έναρξη των play out για το Σάββατο 6.4.2013, ημερομηνία που εμπίπτει εντός του χρονικού σχεδιασμού που είχε τεθεί από το Δ.Σ της ΕΣΑΠ για την έναρξη της συγκεκριμένης σειράς αγώνων και για την οποία η Επιτροπή Πρωταθλήματος είχε ρητά και ομόφωνα εξουσιοδοτηθεί κατά το τελευταίο ΔΣ της Ένωσης.

Σας ενημερώνουμε ότι, ουδέποτε υπήρξε επίσημο έγγραφο της Επιτροπής για έναρξη των

play out την Πέμπτη 4-4-13. Το έγγραφο το οποίο εστάλει στις 29.03.2013 αποτελούσε σχέδιο προγράμματος με ημερομηνίες εντός των οποίων υπήρχε η δυνατότητα έναρξης των αγώνων playoff & playout (όπως είχε συμφωνηθεί να αποσταλεί, στο ΔΣ της ΕΣΑΠ στις 14.03 2013, προς όλα τα ΤΑΑ προκειμένου να διατυπώσουν τυχόν παρατηρήσεις ή ενστάσεις). ‘Όσον γνωστόν όμως η οριστικοποίηση των προγραμμάτων γίνεται με τον ορισμό των αγώνων και την αποστολή των επισήμων εγγράφων τα οποίο απευθύνονται στα διαγωνιζόμενα ΤΑΑ και τις συναρμόδιες υπηρεσίες και αρχές (Αστ. Διευθύνσεις, ΔΕΑΒ, ΕΣΚΑΝ κλπ).

Το κοινό αίτημα-παρατήρηση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός & του ΤΑΑ ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου για

αναβολή αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία (Πέμπτη 4/04/2013) σε περίπτωση κατά την οποία η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα απεφάσιζε οριστικά την έναρξη των αγώνων σε αυτή την ημερομηνία.

Όλες οι αποφάσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος είναι σεβαστές και επικυρώνονται από

το Δ.Σ της ΕΣΑΠ, το οποίο και της έχει παράσχει τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες, βάσει των οριζομένων στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος (άρθρο 5). Τούτο δε γίνεται από συστάσεως της ΕΣΑΠ χωρίς να υπάρξει κάποια αντίρρηση, τόσο από μέρους σας ως ΤΑΑ Ηρακλής, όπως και από κάθε άλλο μέλος της ΕΣΑΠ., όπως έγινε και με το σχέδιο της Επιτροπής Πρωταθλήματος για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, στο οποίο συμμετείχε και συμφώνησε ο εκπρόσωπος του σωματείου σας. Σε κάθε περίπτωση ως νέο μέλος-εκπρόσωπος ΤΑΑ στην ΕΣΑΠ, θα πρέπει κα Βαγενά να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με την παράγραφο 6.1.6. της Προκήρυξης του πρωταθλήματος η αρμόδια Επιτροπή της ΕΣΑΠ δύναται σε

έκτακτες περιπτώσεις (τηλεοπτικοί λόγοι, Κύπελλα Ευρώπης, ανωτέρα βία, ειδικές καταστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν και να δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος) να αλλάζει την προγραμματισμένη διεξαγωγή αγώνα.

Με την ευκαιρία οφείλουμε να τονίσουμε ότι σκοπός του Δ.Σ της ΕΣΑΠ είναι να

διαχειρίζεται τα θέματα που αφορούν την Α1 Εθνική Ανδρών και οι αποφάσεις να παίρνονται σε ένα κλίμα καλόπιστο και όσο το δυνατόν πιο συναινετικό για το καλό του Πρωταθλήματος, η δε μέχρι σήμερα διεξαγωγή του πρωταθλήματος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα επιβεβαιώνουν την απαρέγκλιτη τήρηση του σκοπού αυτού. Δυστυχώς τέτοιου ύφους έγγραφα, όπως το απαντώμενο, ειδικότερα όταν προέρχονται από ένα δικηγορικό γραφείο (!) και όχι από το ίδιο το ΤΑΑ μέλος μας, σίγουρα δεν προάγουν όλα τα παραπάνω και είναι βέβαιο πως δυναμιτίζουν το κλίμα σύμπνοιας που οφείλουμε να επιδεικνύουμε προς τον φίλαθλο κόσμο, αλλά και τους χορηγούς μας.

Εν κατακλείδι θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως αποκλειστικός σκοπός του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ είναι να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα το πρωτάθλημα, όχι μόνον προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, αλλά και μέσω της τελικής φάσης του να αναδειχθεί το άθλημά μας με ωραίους αγώνες που θα τους χαρεί ο φίλαθλος κόσμος, χωρίς γκρίνιες και κοντόφθαλμες σκοπιμότητες.

Τέλος διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο του βόλεϊ πως αυτό θα το κάνουμε πράξη, είτε κάποιοι το επιθυμούν είτε όχι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εσείς ατομικά συγκαταλέγεστε, ως εκπρόσωπος – σωματείου - μέλους της ΕΣΑΠ, σε αυτούς που επιθυμούν να τελειώσει το Πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς αντιδικίες, έριδες και διαξιφισμούς για ανύπαρκτα ή άνευ ουσίας , ζητήματα.

Ο Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος

 

Γιώργος Λεονταρίτης

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Απάντηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ε.Σ.Α.Π
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject