Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-05-2023

Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την παραμονή του Γιάννη Ορφανού

Rate this item
(0 votes)
Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον κόουτς Ορφανό καθώς όπως αποδείχθηκε το προηγούμενο διάστημα υπάρχει η ίδια φιλοσοφία και ο κοινός στόχος να συνεχίσουμε προσηλωμένοι την προσπάθεια για να πάει ο Πήγασος ένα βήμα μπροστά.

Ο προπονητής Γιάννης Ορφανός δήλωσε : « Μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν αποφασίσαμε από κοινού με την διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης την συνέχιση της συνεργασίας μας και για την επόμενη χρονιά. Είμαι ευχαριστημένος από αυτή την συνεργασία όπως και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και η ομάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να γίνουμε καλύτεροι και να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας και την επόμενη σεζόν».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την παραμονή του Γιάννη Ορφανού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject