Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-10-2023

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Ψάρρας-Γιορντάνοφ: Διατήρηση των κεκτημένων και πρώτη ευρωπαϊκή νίκη (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων πέρυσι έγραψε ιστορία με την κατάληψη της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο final-4 του κυπέλλου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης και φέτος ξεκινάει με υψηλές προσδοκίες και ετοιμάζεται μάλιστα να αγωνιστεί στο CEV Cup της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην κλήρωση της Ε.Σ.Α.Π. στην Καλαμάτα, τον Μίλωνα εκπροσώπησαν ο προπονητής Σάκης Ψάρρας, ο διαγώνιος Μπόγιαν Γιορντάνοφ και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Μίλωνα Κώστας Παπασταθόπουλος.

«Ευχόμαστε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία. Να υπάρχει ανταγωνισμός, γεμάτα γήπεδα και υψηλό επίπεδο. Ο Μίλωνας όπως κάθε χρόνο θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και να είμαστε καλύτεροι από αυτό που περιμένουμε εμείς οι ίδιοι. Έχουμε μία μίξη νέων και παλιότερων αθλητών. Η 4η θέση πέρυσι είναι κάτι υψηλό για εμάς και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε. Στοχεύουμε και στη πρώτη μας ευρωπαϊκή νίκη και στη πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup» είπε ο Σάκης Ψάρρας, ενώ ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ συμπλήρωσε:

«Εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα. Συμφωνώ με τον κόουτς σε όσα είπε. Θα βλέπουμε κάθε φορά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Ψάρρας-Γιορντάνοφ: Διατήρηση των κεκτημένων και πρώτη ευρωπαϊκή νίκη (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject