Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-11-2023

Δηλώσεις Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Δεδομένων των συνθηκών είμαστε χαρούμενοι για τον πόντο»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε:

 

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, πήραμε έναν πόντο, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες με την απώλεια του Ρουσό. Παίξαμε με δύο λίμπερο, με τον Κοκκινάκη να είναι φοβερός. Είχε να παίξει ακραίος ύστερα από 4-5 χρόνια, και έπαιξε σήμερα σ' ένα ντέρμπι, βοηθώντας μας πολύ. Κάναμε αλλαγές στο κέντρο, και αυτό είναι κάτι το οποίο θα κάνουμε στους υπόλοιπους αγώνες. Έχουμε την ίδια στρατηγική, ιδιαίτερα στη θέση του κεντρικού, όπου και οι τέσσερις παίκτες έχουν παρόμοια ποιότητα. Είναι σημαντικό να βρούμε κάποιον παίκτη, ο οποίος θα έρθει να μας βοηθήσει, ώστε να έχουμε περισσότερη βοήθεια. Δεν είναι 1-2 παιχνίδια, αλλά σχεδόν ολόκληρη η σεζόν. Δεν είναι εύκολο να βρούμε έναν παίκτη, τέτοια περίοδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Δηλώσεις Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Δεδομένων των συνθηκών είμαστε χαρούμενοι για τον πόντο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject