Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-11-2023

Δηλώσεις Χριστοφιδέλη - Σπυριούνη: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, δεν έχουμε άλλα περιθώρια» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:

 

«Σχεδόν τίποτα δεν πήγε καλά. Συνεχίζουμε να έχουμε τα ίδια προβλήματα. Δεν περιμέναμε να δούμε και μεγάλες διαφορές στο κομμάτι της συνοχής. Αυτό χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Ετσι είναι τα πράγματα. Ο Φοίνικας νίκησε δίκαια. Επαιξε έξυπνα στα τελειώματα των σετ χωρίς να ρισκάρει και χωρίς να κάνει λάθη. Εμείς κάναμε αβίαστα λάθη και ήρθε το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη η κατάσταση που βιώνουμε από την αρχή της σεζόν. Εχουμε παίξει 2 αγώνες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης για το Λιγκ Καπ. Είμαστε υποχρεώμενοι να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο διεθνής ακραίος της Κηφισιάς Κυριάκος Σπυριούνης δήλωσε: «Όλοι δεν πήγαμε καλά. Όλη η ομάδα δεν πήγε καλά. Ηταν μία κακή μέρα. Η δεύτερη κακή μέρα για μας αγωνιστικά. Ακριβώς δε μπορώ να σας πω τι φταίει. Αυτό πρέπει να το βρούμε μαζί με τον προπονητή μας και ελπίζω σύντομα, στον επόμενο αγώνα να βρούμε τις λύσεις γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Π.Κηφισιάς Δηλώσεις Χριστοφιδέλη - Σπυριούνη: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, δεν έχουμε άλλα περιθώρια» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject