Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2024

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΕΣΑΠ προς τον υφυπουργό αθλητισμού

Rate this item
(0 votes)
Μετά από εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος, οι συνεργάτες του αλλά και ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς σχετικά με την κατανόηση των αναγκών του επαγγελματικού βόλεϊ όπως διατυπώθηκε στις διατάξεις της Κ.Υ.Α. που δημοσιοποιήθηκε σήμερα 19/1 σχετικά με τα ποσοστά που διανεμηθούν από την φορολογία των προϊόντων τυχερών παιγνίων ως ενίσχυση και υποστήριξη των Τ.Α.Α. - Συλλόγων.

 

 

Προς : Υπουργό Αθλητισμού κο Γιάννη Βρούτση

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή μας η ΕΣΑΠ, τα σωματεία - μέλη της και σύσσωμο το ελληνικό αμειβόμενο βόλεϊ επιθυμεί να σας ευχαριστήσει θερμά, καθώς στο πρόσωπό σας, η Κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ μέσα από τη θεσμοθετημένη πλέον χρηματοδότηση του ελληνικού αθλητισμού από τα έσοδα της Πολιτείας από τη φορολογία των τυχερών παιχνιδιών.

Ειδικά για το άθλημά μας, η συγκεκριμένη πηγή εσόδων εκ μέρους της Πολιτείας, υπήρξε και παραμένει, όχι απλά αναγκαία, αλλά στην κυριολεξία «σωτήρια» στην κατεύθυνση της μετεξέλιξης του πρωταθλήματός μας ώστε να καταστεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά της Ευρώπης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το 2023 το ελληνικό βόλεϊ πανηγύρισε Ευρωπαϊκό τίτλο μετά από 20 χρόνια και όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στα κύπελλα Ευρώπης είχαν πολύ καλές και ανταγωνιστικές παρουσίες. Το ίδιο ισχύει και για τη σεζόν 2023-24 όπου είχαμε αξιόλογες διεθνείς παρουσίες και δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο δρόμο για τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού τίτλου.

Σημειώνουμε ακόμη τη διόλου ευκαταφρόνητη μέριμνα για την Περιφέρεια και κυρίως τη «Νησιωτικότητα»» στις παραμέτρους που λήφθηκαν υπόψη. Κάτι εξίσου σημαντικό για το επαγγελματικό βόλεϊ καθώς τη Volley League «κοσμεί» με την παρουσία του ο A.O. Φοίνικας Σύρου, παλιότερα ο Ο.Φ.Η. αλλά και ομάδες από την ακριτική Ελλάδα όπως ο Άθλος Ορεστιάδας.

Ευχαριστώντας και πάλι θερμά, τόσο εσάς όσο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κο Γιώργο Μαυρωτά για τη δική του συμβολή, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για ακόμη μία χρονιά το φετινό πρωτάθλημα της Volley League θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων.

Eυελπιστούμε δε, να καμαρώσουμε και φέτος, όπως και πέρυσι και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για τις ομάδες μας και κατ΄επέκταση για τα Εθνική συγκροτήματα.

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά!

Με τιμή

Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Παντελής Ταρνατόρος

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΕΣΑΠ προς τον υφυπουργό αθλητισμού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject