Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-11-2013

Γιώργος Γιάτσης: «Μπορούσαμε να νικήσουμε 3-0»

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Γιάτσης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχασε ευκαιρία για νίκη με 3-0 σετ, ενώ ο Γιώργος Κλαρούδας αναφέρθηκε στα προβλήματα στην υποδοχή. Οι δηλώσεις των Γιάτση, Κλαρούδα, Δημητριάδη και Ρουμελιωτάκη:
«Μπορούσαμε και 3-0»

Ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Γιάτσης είπε:

«Κρατάμε τους βαθμούς. Σε όποια έδρα και να παίζεις πάλι δύσκολο θα είναι. Θα αξιοποιήσουμε τη νίκη μετά το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. Παναθηναϊκός). Ήταν σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που την συζητούσαν όλοι. Ωστόσο αυτή η επιτυχία θα αξιολογηθεί αργότερα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 3-0 σετ. Οι παίκτες μου εκνευρίστηκαν με τον τρόπο που χάθηκε το τρίτο σετ αλλά και πάλι έδειξαν χαρακτήρα στο τάι-μπρέικ. Η ομάδα μας θα επιδιώξει να πάρει πόντους σε κάθε παιχνίδι ώστε να πετύχει τον στόχος της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχω απαγορεύσει στους παίκτες μου να κοιτάζουν ψηλά γιατί βρισκόμαστε στην Ελλάδα, όπου τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί προσπαθούν να αφομοιώσουν τα δύσκολα πράγματα που τους ζητάω..».
 
«Τεράστια νίκη»

Ο πασαδόρος της Λαμίας Μάνος Δημητριάδης είπε:

«Είναι τεράστια νίκη. Δείχνουμε ότι έχουν πολύ δυνατή ομάδα φέτος και κυνηγάμε όλα τα μας. Να μην μας ματιάσω. Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι. Στόχος είναι οι παραμονή, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πολύ καλά».
 
 

«Τα λάθη δεν μας εγκατέλειψαν»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε:

«Στους αγώνες που δώσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν το αουτσάιντερ και καταφέραμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Σήμερα είχαμε τον τίτλο του φαβορί αλλά η εγώ ήξερα ότι όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά προβλήματα. Μας έλειψε πολύ σήμερα ο Μαντέκας ο οποίος ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει στο κομμάτι της υποδοχής. Δεν είχαμε εναλλακτικές λύσεις. Βελτιώσαμε λίγο την απόδοσή μας στο σετ Νο 3 και Νο 4 αλλά στο τάι-μπρέικ επέστρεψαν τα λάθη στο φιλέ και στην υποδοχή. Μετά το καλό ξεκίνημα αυτή η ήττα μας προσγειώνει λίγο ανώμαλα. Πρέπει να ανασκουμπωθούμε γιατί μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Εκεί θα δείξουμε τις αντοχές μας και τα ψυχικά μας αποθέματα».

Ο ακραίος της ΑΕΚ Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε:

«Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία των σετ που χάσαμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έχουμε μια σταθερή απόδοση. Δεν είναι αυτές οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας. Μπορούμε, όπως έχουμε δείξει, να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι γνωστό ότι είμαστε νέα ομάδα. Χρειάζεται να δέσουμε περισσότερο στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Μακάρι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Λυπούμαστε που δεν τον ικανοποιήσαμε».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Σ.Λαμία Γιώργος Γιάτσης: «Μπορούσαμε να νικήσουμε 3-0»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject