Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-01-2014

Νοκ άουτ και ο Λαβάγια στη Λαμία

Rate this item
(0 votes)
Με το αριστερό ξεκινά και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος γιά τον Γ.Σ.Λαμίας. Στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση τραυματίσθηκε ο Αμερικανός κεντρικός Russell Lavaja ο οποίος υπέστη διάστρεμμα β΄βαθμού και θα απουσιάσει από τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οριστικές εκτιμήσεις γιά τον χρόνο αποθεραπείας του αθλητή θα μπορούν να γίνουν μετά την πάροδο 48 ωρών από τον τραυματισμό. Παρ'όλα αυτά η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της και ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Λαμίας καλείται να ξεπεράσει ακόμη μιά δύσκολη κατάσταση αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών βασικού αθλητή του.

Υπενθυμίζεται ότι την φετινή περίοδο είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός αθλητή της ομάδας αφού στον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος στο Ρέντη τραυματίσθηκε ο Χρήστος Κιόσης που έλειψε γιά 45 ημέρες και στο τέλος του α' γύρου ο Αμερικανός Howard J Petty με τον οποίο διακόπηκε η συνεργασία λόγω του τραυματισμού του στον ώμο.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Σ.Λαμία Νοκ άουτ και ο Λαβάγια στη Λαμία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject