Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-01-2014

Ο Ολυμπιακός 3-1 την Κηφισιά σε φιλικό στο Ρέντη

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ της Κηφισιάς σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Φοίνικα Σύρου, ενώ η Κηφισιά θα υποδεχτεί τη Νίκη Αιγινίου.
Στο 3ο για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι Σωτηρίου, Μαρούλης, Κιόσης, Κάλλας και το 4ο σετ παίχτηκε στους 15 πόντους.
 
Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ έπαιξε κανονικά και συνεχώς ανεβάζει την απόδοση του και ειδικά στο σερβίς.
 
Από το 3ο σετ έγιναν και αλλαγές στον ΑΟΚ με τους Πρωτοψάλτη, Παπαγγελόπουλο.
 
Τα σετ: 3-1 (25-21, 22-25, 25-18, 15-13)
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης, Γιούρισιτς, Καλντέιρα, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής, Κουρνέτας / Στεφάνου(λ), Μαρούλης, Σωτηρίου, Κιόσης, Κάλλας.
 
Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Γιοβάνοβιτς, Νικολάκης, Μουρούτης, Μακάλμοντ, Σόουζα, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Κούνας, Παπαγγελόπουλος, Πρωτοψάλτης, Κούνας.
 
«Προετοιμαζόμαστε σκληρά για τον αγώνα του Σαββάτου με στόχο τη νίκη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς και πιστεύω θα παίξουμε ακόμη καλύτερα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.
 
«Ήταν απλά ένα φιλικό. Δόθηκε χρόνος σε όλα τα παιδιά και δοκιμάσαμε την ετοιμότητα μας», σχολίασε ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης.
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός 3-1 την Κηφισιά σε φιλικό στο Ρέντη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject