Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-01-2014

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Εθνικού για τους οπαδούς του

Rate this item
(1 Vote)
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης εξέδωσε το ΤΑΑ Εθνικός για την θερμή συμπαράσταση στον αγώνα με την βελγική Άσε Λένικ. Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους του που για ακόμη μία φορά γέμισαν το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Το λέμε συνέχεια, το λένε ακόμα και οι αντίπαλοι. Αλλά μετά από ακόμα ένα βροντερό παρόν του κόσμου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης χθες στον ευρωπαϊκό θρίαμβο της ομάδας, αισθανόμαστε για πολλοστή φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Η συνεχής παρουσία σας μας δίνει δύναμη και ελπίδα για τη συνέχεια. Η ώθηση και η θετική αύρα που μας δίνετε αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της φετινής πορείας της ομάδας μας. Ραντεβού πάλι στον επόμενο αγώνα για ακόμα μία γιορτή της ομάδας μας, της πόλης μας και του ελληνικού βόλλεϋ!».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Εθνικού για τους οπαδούς του
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject